Напишете дума/думи за търсене

7 качества, които гарантирано съсипват щастието на жената

„Защо няма щастие за мен?”
Това се питат много жени. И търсят причина там, където няма такава. Защо не спрете да обвинявате мъжете и външните обстоятелства за това и се опитате да се вгледате в себе си? Има някои женски качества, които просто не ви позволяват да бъдете щастливи.

Гняв - имате нужда от доказване, спечелване, победа. Страхувате се от чувствени прояви, склонни сте да ги разглежда като слабост и уязвимост.

Неглижиране на себе си - когато започнете да се отнасяте с мъжа си като майка, вие правите отстъпки дори по основни въпроси, унищожавайки себе си и убивайки сексуалното желание на партньора си.

Ревността е недоверие и ниско самочувствие, когато вътре в себе си се смяташ за недостоен за любов, сякаш се съгласяваш, че не можеш да бъдеш обичан. Мъжете искат да имат до себе си специална жена, кралици, а не кълбо от несигурна бъркотия.

Самотата понякога е навикът да мислиш, че никой няма да те разбере, че няма човек, с когото да споделиш това, което ти е в душата. Знаете много, твърде сте умна, притежавате силна интуиция и емоционална интелигентност също е развита максимално. Добре развитото въображение има тенденция да ви отведе в рая и да ви подхлъзне по един химерен идеален образ - да изберете мъж, с когото е невъзможно да изградите връзка. Сложна многостранна личност, която иска да постави всички от себе си в романтичните отношения.

Инфантилност - отнася се жени, което дори на 43 години никога няма да пораснат. Търсят грижите на татко. Те все още обвиняват всички наоколо за провалите си. Бягат от отговорност.
Играят ролята на жертва, идеални манипулатори в стратегията „искам - не искам“, имат проблем с вземането и даването.


Вятърничавост - животът се измерва от любов до любов. Пълно разтваряне в отсрещния, още преди да е заявил сериозното си намерение. Има много разочарования и оплаквания срещу мъжете. Такива жени се увличат там, където са привлечени от нвъншната обвивка, създавайки впечатление за човек, на когото не може да се разчита. Освен това е невъзможно да се предвиди какво да очаквате от тях.

Цинизъм - всички действия и думи на мъжете се обезценяват.
Заети са да кастрират господата и да възвеличиват отсъствието на взаимоотношения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X