Напишете дума/думи за търсене

7 признака, че мъжът е доволен в леглото

Сексът е важна и обсъждана част от живота на двойките, а това означава, че нормално хората да се чудят дали партньорите им се чувстват сексуално удовлетворени в леглото.
Разбира се, най-добре е да попитате половинката си, но ако нещо ви възпира, може би тези знаци ще ви помогнат да намерите отговора на това си чудене.

1. Той инициира секс
Най-общо казано мъртвата спалня или едностранната спалня е знак, че не се случва качествен секс в нея или извън.
Ако редовно мъжът инициира плътските ласки, той все още се радва да спи с вас.

2. Доста е оптимистичен
Човек, който изглежда щастлив, е добър знак. Мъжете, които не са доволни, са склонни да бъдат мрачни, раздразнени или отдалечени от партньора си. Те също могат да изглеждат депресирани и да избягват мачкането на чаршафите.

3. Сексът не е голям проблем във връзката
Сексът е единственият проблем, който никога не е голям проблем, когато е задоволителен, но може да бъде основен проблем, когато не е.

4. Често се гушка
Сексът не е само проникване и изваждане; става въпрос за цялото преживяване. Повечето момчета няма да бъдат удовлетворени, ако няма ласки и целувки. Прегръдките и другите форми на привързаност са това, което прави секса с романтичния партньор различен от секса, който би имал само за плътско задоволяване.


5. Оралният секс е реципрочен
През повечето време човек, който не се чувства добре в сексуалния си живот, няма да прави орален секс. Може да усеща, че дава, но не получава. Това със сигурност ще го накара да спре да дарява партньора си с устни оргазми.

6. Споделя иска в леглото
Човек, който има партньор, който е готов да го срещне на половината път, обикновено ще бъде благодарен за това. Всъщност е доста рядко да се намери такава връзка, поради което толкова много мъже са доста щастливи да бъдат с някого, който им предлага това.

7. Той се хвали с вашия сексуален живот
Ако той наистина е доволен от случващото се в спалнята, може да го чуете да се хвали с приятелите си какъв страхотен сексуален живот има, без да преминава добрия тон. Той дава на хората да разберат колко много му харесва това, че разтърсвате неговия свят.

Харесайте Facebook страницата ни, благодарение на която нашите текстове ще достигат по-неудържимо до вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X