Напишете дума/думи за търсене

Често привличаме това, което даваме

Не може да избегнете лоши новини или потенциално токсични хора. Но ако приемете, че не може да промените по-голямата част от ситуациите, с които трябва да се справяте всеки ден, ще осъзнаете, че начинът, по който ги преживявате, зависи от вашето отношение. Не забравяйте, че често привличаме това, което даваме.

С други думи, възгледите, които имате към обкръжението си от момента, в който се събудите, оказват влияние върху повечето от това, което ви се случва през целия ден. Когато станете сутрин с положително отношение, ще забележите как чувате повече добри новини или че работните часове минават с много по-малко трудности.

Всичко е в ума ви
Абсолютно всичко, което чувствате и мислите, минава през кожата ви и се разширява навън. Това е закон на живота, който може да играе във ваша полза или срещу вас, в зависимост от емоциите, чувствата и мислите, които излизат от вас.

Когато се чувствате депресирани, тялото ви забелязва и реагира. Това може да се прояви в поведение, физически заболявания, липса на енергия и т.н. Но ако имате положителни мисли, тялото ви също ще изрази това в общото ви благосъстояние.

„Това, което наистина беше необходимо, беше фундаментална промяна в отношението ни към живота. Трябваше да научим себе си и освен това трябваше да научим отчаяните хора, че всъщност няма значение какво очакваме от живота, а по-скоро какво животът очаква от нас."
-Виктор Франкъл-

По някакъв начин вие проектирате мислите и чувствата си в обкръжението си и хората около вас и това оформя начина, по който се справяте с нещата. С други думи, всичко минава през филтъра на вашето психическо отношение. Мащабът на едно събитие е свързан със силата, която му давате чрез интерпретацията му.

Ако слънцето грее във вас, дъждът ще се размине
Ако практикувате оптимизъм и приемате всичко, което се случва малко по-леко, вероятно ще привлечете положителни вибрации. Ако се замислите, ще осъзнаете, че губите много усилия да се оплаквате от незначителни събития. Случват се малки, мимолетни неща и мислите, че имате лош късмет и се проклинате за това с часове.

Ако слънцето грее във вас, дъждът ще се размине. Ако се опитате да пръскате добро настроение, ще знаете как да се предпазите от токсични за вас неща. Ако излъчвате топлина, съчувствие, доброта и дружелюбност, ще натрупате същото около себе си или поне ще видите пътя, който трябва да следвате, така че негативността да не ви засяга.


„Ако сме позитивно настроени, очакваме и си представяме удоволствие, удовлетворение и щастие, ние сме склонни да привличаме и създаваме хора, ситуации и събития, които отговарят на нашите положителни очаквания.“
-Шакти Гавейн-

Като се има предвид, че не може да контролирате всичко, което ви се случва, ключът е да бъдете интелигентни, когато го тълкувате, а не да го правите по-важно, отколкото е. Блестете, така че другите да блестят с вас, знайте, че усмивката може да ви предпази от тъга и намерете начин да свалите тези камъни от раменете си, вместо да ги използвате за изграждане на стена.

Позволете си нещата, които заслужавате
Първата стъпка към добруването ви е да имате добро отношение. Не се отричайте от това, което заслужавате, не се ограничавайте и не се страхувайте. Това е най-добрият начин да се грижите за себе си и да насочите това, което получавате по положителен начин.

„Как гледате на живота е най -добрият начин да се грижите за себе си. Имате перспектива, която или ви съсипва, или ви изгражда. И ние може да изберем отношението си."
-Спенсър Джонсън-

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X