Напишете дума/думи за търсене

7 знака в сънищата, които показват, че си спомняме минал живот

Казват, че сънищата са поредица от мисли и усещания, които ни хрумват, докато спим. Нашето тяло е в абсолютен покой, когато спим, и ние сънуваме неща, които могат да бъдат забавни, романтични, страшни, странни и понякога дори нелогични. Те са по един или друг начин свързани с нашето подсъзнание. Понякога те могат да показват знаци, които да индикират, че си спомняме минал живот.

Най-често сънищата са два вида, един, който помните, и тези, които не може да възстановите. Сънищата, които може да запомните, са тези, които са успели да окажат дълбоко въздействие върху ума ви и понякога могат да означават нещо.

Някои моменти от живота са уловени от паметта ни като снимки. Те са същите образи от миналия живот, които се появяват в сънищата и ни водят
по пътя.

Сънищата от миналия ни живот действат като стълбове, които ни водят в бъдещия ни живот, така че да не повтаряме отново едни и същи грешки.

Кои са 7-те знака в сънищата, които показват, че си спомняме миналия си живот?

1. Хора и места, които не съществуват непременно
Хората и местата играят най-важната роля в ежедневния ни живот.
Когато виждаме хора, които принадлежат към настоящия ни живот в сънищата си, ние знаем кои са те, но е обратното на това, което разбираме в миналия си живот.

2. Държим се и изглеждаме различно в сънищата си
Всички сме сънували сън, в който сме били абсолютно неспособни да разпознаем себе си. Това е индикация за нашия минал живот. Лицето ни остава същото, но освен това всичко останало е различно. Нашето поведение, обкръжение и дори името ни са различни.

3. Имаме същия модел на сънища без големи промени в тях
Нашето бъдеще винаги е променливо, тъй като зависи от настоящите ни действия. Това е причината сънищата, които говорят за нашето бъдеще, да се променят завинаги. Това не е така обаче със сънищата от нашето минало.

Всичко остава същото, независимо колко пъти го виждате. Това е така, защото събитията вече са се случили и не може да ги промените повече.

4. Настоящите ни наранявания и инциденти също присъстват в сънищата
Нещата, които са важни за нас сега, винаги ще намерят своите корени в миналото. Това е само едно от странните неща, които умът ни прави. Ако сте изправени пред сериозно препятствие в настоящия си живот и то ви е наранило ужасно, тогава ще го намерите точно на същото място в сънищата, свързани с миналото ви.

5. Постоянно усещане, че не сме завършени или липсва нещо в сънищата
Сънищата пряко или косвено изобразяват нашите дълбоко вкоренени желания. Ако дълбоко искате нещо в настоящия си живот, тогава ще откриете, че липсва дори в миналия си живот. Това е постоянното усещане, че нещо липсва.

6. Дежа вю
Почти всеки от нас е изпитвал това поне веднъж в живота си. Това е като да преживееш момент. Просто знаете какво ще се случи или какво ще каже някой.

7. Чувстваме се по-стари от реалната си възраст
Казват, че душите живеят вечно, докато телата умират. Но някои хора чувстват сякаш душата им е на милион години. Че е узряла, напрашена и уморена с времето. Техният подход към нещата е много различен от повечето им връстници. Това е индикация, че душата ви се е превъплътила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X