Напишете дума/думи за търсене

Какво означава, когато сънуваме пари?

Парите са повтарящ се елемент в сънищата на някои хора. Има ли обаче нещо общо със ситуации от реалния живот? Какви значения се приписват на сънищата за пари?

За тези, които изучават света на сънищата, сънуването на пари може да има различни значения. По общ начин те символизират способността за постигане на успех и просперитет, изобилие, с лична енергия и икономически проблеми. Сънуването на пари представлява сигурност, самочувствие или ценности.
От друга страна има и значения, свързани с любовта. Парите символизират сексуалността и властта.

Сънувате, че губите пари
Този сън символизира време на уязвимост в реалния ви живот или съзнание. Може да означава момент на нещастие или безпомощност. Свързано е и с несъзнателния страх от загуба на нещо изключително ценно за вас. Но също означава късмет в бизнеса.

Сънувате, че имате много пари
Това символизира неизбежна загуба на пари. Ако сънувате, че сте натрупали пари, означава, че ще ги загубите в действителност.

Сънувате, че давате пари на заем
Тези сънища подсказват, че на хоризонта се задават някои неудобни и ситуации. Те също така са свързани с труден момент от живота ви, през който преминавате в момента. Сънуването, че давате пари на най-нуждаещите се, символизира акт на благодарност към живота, който укрепва духа ви.

Сънувате, че получавате злато
Това е добра поличба. Означава, че ще имате изобилно богатство, че всичко ще върви добре за вас и че ще може да удовлетворявате капризите си.

Сънувате, че броите пари
Това е свързано с дефицит и определени проблеми с наличните ви средства. Някои експерти по сънищата обаче свързват този сън с възможността за добри печалби, които тепърва предстоят.

Сънувате, че крадете пари
В света на сънищата това означава непосредствена опасност. Това е един вид предупредителен знак. От друга страна, ако сънувате, че партньорът ви краде пари от вас, означава, че му отдавате твърде голямо значение и жертвате твърде много за връзката си.

Сънувате, че спестявате пари
Това е добра поличба. Показва богатство и комфорт в изобилие. От друга страна, сънуването, че харчите пари (или дори ги пилеете), се тълкува като „разрухата тепърва предстои“.

Сънувате, че поглъщате пари
Това е малко странен сън. Означава, че ще станете наемник или е предвестник на пристигането на сериозно заболяване. Не забравяйте обаче, че тълкуванията на сънищата винаги трябва да се разглеждат с повишено внимание.

Сънувате, че гледате пари
Този сън е свързан с просперитет и богатство. Въпреки че сънуването на пари, излизащи се безконтролно, се тълкува като загуба на енергия.

Сънувате, че намирате купчина монети
Това означава, че ще загубите нещо, свързано с работата. От друга страна, да сънувате, че намирате пари, е наистина добра поличба.

Сънувате банкноти
Ако сънувате пачки с банкноти, значи чувствате, че сте финансово в добро положение. Ако, от друга страна, видът на банкнотите ви кара да се чувствате тревожни, това означава, че смятате, че имате финансови проблеми.

Общи значения на сънищата за пари
Както в реалния живот, така и в света на сънищата, парите представляват всички видове материално богатство. По общ начин парите в света на сънищата се тълкуват като вид лична енергия, която ви позволява да получавате неща, от които се нуждаете, но също така и да задоволявате капризите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X