Напишете дума/думи за търсене

360-градусова благодарност – вълшебна техника, променяща живота

Хората, с които съдбата ни събира, имат безценен принос за живота ни. Те ни подкрепят, помагат, дават ценен опит. Дори присъствието на врагове има значение в нашето съществуване. Родители, учители, помощници, Вселената – нашата 360-градусова благодарност трябва да се разпростира върху всички и всичко.

Вариант първи. Родители

Представете родителите си в момента, в който сте се родили. Само си представете колко са щастливи.

Погледнете ги в очите и кажете: „Скъпи мои родители! Благодаря! Животът е страхотен подарък! Ще направя нещо много хубаво от живота си за радост на всички! "

Вариант втори. Учители
Спомнете си някого, който ви е научил на нещо много ценно: да стреляте с прашка, да печелите пари, да плетете... Или ви е научил да слушате внимателно сигналите на Вселената и да дешифрирате нейните тайни послания. Или може би преди много години този човек е дал тласък на професия, която все още е интересна за вас.

Представете си този човек в очите на ума си, погледнете го в очите и кажете: „Благодаря за уроците. Благодаря за съветите. Благодаря за опита. Това, което ми даде, стана едновременно професия и моя съдба. Но основното нещо, което ми предаде с личния си пример, е, че ме зарази с интереса си към живота. Това е най-голямата ценност за мен - да гледам с интерес на света, на себе си и на хората. Благодаря ти за това!"


Вариант трети. Поддръжници
Понякога обичайните простички думи за подкрепа са по-важни от всичко друго. Да речем, че обичате да пеете, но не сте най-перфектният певец. Някои хора ще ви кажат да спрете, защото песента ви е фалшива, но има и такива, които ще ви поощрят с:
„Не си много точен, но там, където си, просто е страхотно! "

На тези хора кажете: „Благодаря. С ваша помощ направих много повече в живота си, постигнах много важни неща. И най-важното, присъствието ви в него ми даде увереност, че светът е добро място за мен. И това ме прави много добър. Благодаря ви. "

Вариант четвърти. Врагове
Те са необходимо зло, защото ни каляват, правят ни по-силни и ни вдъхновяват да се развиваме и усъвършенстваме.
Представете един от враговете си и му кажете: „Благодаря! Положи много усилия, опита се, направи ме по-силен. Благодаря ти! "

Пети вариант. Вселената
Ако искате да извлечете максимална полза за себе си, направете следното.

Представете си, че сте насаме с Вселената. Спомнете си колко ресурси, колко вълшебни подаръци сте получили, получавате и ще получавате всеки ден. И покрив над главата, и храна всеки ден, и приключения, и впечатления, и учене, и развитие, и любов, и вдъхновение. И родители, и приятели. И врагове, и покровители. И дни, които тестват силата ви, и дни на почивка и релаксация. И всичко това в напълно уникална комбинация.
Просто наслада! Това е просто някакъв празник! Това е чудо! Това е магия!
В този момент на вашето дълбоко осъзнаване на щедростта на Вселената, кажете й: "Вселена, благодаря ти, че всичко, което беше, е и ще бъде!"

Помнете - просто живейте, създавайте дните на живота си, слушайте и говорете, обичайте земята си. Имайте любов за всеки близък и скъп човек за вас. Обичайте красотата наоколо, създавайте чистота, запазете добротата в сърцето си.
Коренът на успеха и щастието, на здравето и късмета е в хармонията, в приемането, в голямата благодарност към живота, към света, към себе си и към всички наоколо.
Благодарността е ключът за вашето здраве.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X