Напишете дума/думи за търсене

8-те най-вълнуващи и приятни сексуални пози

Какъв би бил сексът, какъвто го познаваме, без различните сексуални позиции? Със сигурност би бил много монотонно занимание.

Удоволствието върви ръка за ръка с креативността и отдадеността, които се влагат в интимността. Значението на сексуалните позиции е доволно голямо: те насърчават удоволствието чрез желание, промяна и страст. С други думи, те подправят вълнението от размяната на ласки.

В това отношение една от основните препратки е Камасутра - древният индуистки текст, за който всички сме чували и който представлява истинска енциклопедия на секса. Въпреки това е важно да изберете позите, които най-добре отговарят на нашите нужди като двойка измежду множеството сексуални пози, предложени в тази книга.

Ако искате да насърчите женския оргазъм, важно е да се погрижите за стимулирането на клитора. Ако търсите по-психологическа възбуда, може да опитате варианти, които се усещат по-импулсивни.

Затова бих искала да ви предложа компилация от най-добрите позиции, които могат да бъдат много приятни и за двамата партньори.

1. Лотос
Лотосът е идеален за влюбени, които желаят да установят зрителен контакт за дълго време и в същото време да споделят бавен и синхронизиран полов акт. Несъмнено това е едновременно пикантна и романтична поза. Ритъмът се задава от жената, което може да бъде много вълнуващо и за двамата партньори.

2. Крака върху раменете
Тази позиция е предназначена за насладата от дълбоко проникване. В зависимост от състоянието и ритъма, повдигането на краката на жената върху раменете на мъжа, може да помогне за постигане на оргазъм много лесно.

3. На ръба на леглото

Тази много приятна сексуална поза се изпълнява много често, защото включва много страстен подход и интензивно преживяване.
Както подсказва името, двойката трябва да е на ръба на леглото. Тук мъжът ще бъде опората, а жената ще води ритъма на проникване.


4. Лъжица
Очевидно тази позиция насърчава много страст, на засилва и романтиката.
Влюбените често намират тази позиция за много забавна и за двете страни. Тази поза е идеална за женско удоволствие (дори за бременни), защото позволява на жената или нейния партньор да стимулират и клитора.

5. Коитално подравняване
Това е вариант на класическата мисионерска поза, която позволява интензивна стимулация на клитора. Много по-висок процент от жените достигат оргазъм в тази поза.

За да я осъществите, започнете от мисионерската поза, но мъжът трябва да е малко по-високо (гърдите му да са на височината на раменете на жената). Освен това движенията трябва да са люлеещи, за да може горната част на пениса да стимулира клитора.

6. До стената
За тази позиция двойката използва стената като опорна точка, за да прави секс във въздуха. Тя изисква мъжът да е достатъчно силен, за да държи партньорката си, докато извършва проникване.

7. На четири крака, задна прашка или кучешката
Това е една от най-известните и често практикувани сексуални позиции, особено вълнуваща и приятна за мъжете). Очевидно е вдъхновена от съвкуплението на животни и това създава определена атмосфера на доминиране-подчинение, която е много интересна за някои хора.
С кучешкия стил оргазмите са повече от гарантирани!

При тази поза мъжът може да пляска жената по дупето или да й предлага друг вид ласки. Някои господа обичат да държат жената за косата.

8. Обърната краварка
Това е една от най-приятните сексуални пози, особено за тези, които са много визуални любовници.
В това положение мъжът лежи по гръб с изпънати крака, а жената седи с отгоре му с гръб към него.

Заключение
Като предложение ви препоръчваме да включите йога позите крава и котка, тъй като те благоприятстват както визуалното, така и физическото удоволствие на двойката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X