Напишете дума/думи за търсене

Защо никога, никога не трябва да се омъжваме за най-добрия си любовник

Има два начина, по които някой става невероятен в секса. Първият е да се научи да бъде внимателен партньор с някого, за когото обича да се грижи, непрекъснато комуникира плътските си желания и да коригира техниките, времетраенето или позициите в леглото.

Вторият е да бъдеш нарцисист с проблеми със самочувствието.
Това е магическа комбинация. Нечия присъща вяра в способността му да докара до космически оргазъм неговия партньор, съчетана с отчаяната му нужда от постоянното одобрение на другия, го прави обсебващ, енергичен, бурно страстен любовник. Той ще ви накара да достигнете кулминацията отново и отново, ще разтегли границите ви, ще ви подчини и ще се унижи в името на това да ви накара да повярвате, че с него ще имате най-добрия секс в историята на човечеството.

Вторият тип любовници ще ви вържат за леглото и ще се свещенодействат върху вас, докато не припаднете от твърде много оргазми. Те са от типа хора, които ще ви събудят в два сутринта с изненадващи сексуални чупки, така че да прекарате следващия ден в изтощителна, объркана, възбудена мъгла.

Те непрекъснато се опитват да надминат себе си в леглото.
Но каквото и да правите, НЕ се омъжвайте за човека, който ви въвежда в дебрите на този вид секс.


Не защото невероятният секс не е нещо, което трябва да искате завинаги. А защото сексът, който веднага разпознавате като най-добрия, който някога ще имате в живота си, не идва в комплект с някого емоционално стабилен. Тези хора не са романтично зрели. И точно тази нестабилност и незрялост ги прави неподходящи за вас.

Да, сексът е толкова добър, че преценката ви е твърде замъглена, за да си кажете на първо четене: „Леле, това е сериозно нездравословна ситуация в дългосрочен план“. Почти всичко, което може да си помислите, докато се случва, е: "По дяволите, не знаех, че може да има такива оргазми, докато не развих тикове от кеф."

Може да правите невероятен секс с някого, който е емоционално зрял, който е способен да бъде внимателен и съвестен партньор в живота, както и в леглото. Но това е сексът, който изграждате заедно. Това е сексът, който никога няма да дойде с тръпката от потенциално бедствие или риска внезапно да станете личност за еднократна употреба. Или да станете безинтересни без прилива на адреналин от изчанчените пози на обществени места. Сексът с внимателен любовник също може да бъде страхотен.

Но никога, ама никога не се омъжвайте за мъжа, който ви докарва всеки път до оргазъм, независимо от климатичните условия, от пространствените неудобства или от физическата ви нагласа.
Това е някой, който се интересува много повече от способността си да ви дари с най-добрия оргазъм в живота ви, отколкото да се интересува от това дали сте щастливи. И когато гледате в дългосрочен план, щастието е по-добро от оргазма. Защото продължава по-дълго.

Дори и от най-добрия оргазъм, който някога сте имали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X