Напишете дума/думи за търсене

Меркурий във Везни - време за съпричастност и постигнати резултати

На 26 август планетата Меркурий ще се отправи на пътешествие в дома на знак Везни, което поради ретроградното движение в периода от 10 септември до 3 октомври, ще продължи до 29 октомври.

Обратното движение на планетата ще започне на 8 градуса в знак Везни и ще приключи в 25 градуса на знак Дева.

Домът на знак Везни е гостоприемен и уютен. Той е голям с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение, усмивка и добронамереност.

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с богата и вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства.

Меркурий е планетата, която описва начина ни на мислене, говорене, изразяване и свързване чрез общуване с околния свят. В следващите близо 2 месеца тя ще бъде изправена пред интересни ситуации и предизвикателства. За това ще допринесат положителните аспекти с Марс и Сатурн, предизвикателните с Юпитер и Плутон, както и ретроградното движение в знака.

До 6 септември Меркурий, подкрепен от Марс, ще влезе в открит спор с планетата гигант Юпитер. Ще се чувстваме уверени и подкрепени от околните, но въпреки това може да имаме усещането, че вървим в неправилна посока. Това усещане ще бъде оборено от чисти мисли и ясни цели. Оставете настрани общоприетите норми и бъдете себе си, без угризения и колебания.

Между 9 септември и 3 октомври Меркурий ще е ретрограден в знак Везни и Дева. В този период отложете подписването на нови договори. Времето е удачно за ревизия на съществуващи бизнес и лични отношения.

Между 19 и 24 октомври се оставете в обятията на прекрасния разговор между Меркурий и Сатурн. Той е полезен и градивен. Ще ни даде време за успешни преговори, искрени разговори, честност, съпричастност и постигнати резултати. В професионалната сфера очаквайте нови възможности и зелена светлина в плановете. В личен план дните са подходящи да бъдете откровени, да споделяте и да търсите решения. Лесно ще бъде да поставяте граници, да изисквате и в същото време да разбирате и да бъдете разбрани.

Между 24 и 28 септември Меркурий ще има сложен разговор с ретроградния Плутон. Единственото, което е хубаво да правим в този период, е да пускаме всичко, което се отдалечава от нас. Не се опитвайте да задържате навици, рутина и загубили стойността си дейности и хора.

Представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей, ще искат и ще променят с лекота личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колегите, шефовете и партньорите. Не се страхувайте от промени, те идват за да внесат хармония в живота ви.

Лъвовете и Стрелците ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период. Бъдете разумни и мъдри в изборите си. Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.

По-трудна за усвояване ще е енергията за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре
подготвени, ще успеете!

За всички останали знаци времето ще премине бързо и градивно.

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X