Напишете дума/думи за търсене

Как правилно да затоплим краката си

Краката са важна част от тялото, която често се пренебрегва. Те винаги са в опасност, защото поемат сериозната задача да носят тялото. В тях се намират окончанията на нервните рецептори, които водят до всеки вътрешен орган и система. Загрявайки краката, може да поддържате и укрепвате здравето на цялото тяло.

Лекарите на традиционната ориенталска медицина смятат, че ваните за крака и ахилесовите сухожилия затоплят и отпускат цялото тяло и помагат да се справите с повечето женски неразположения. Те могат да помогнат в борбата с безплодието, сексуалните дисфункции, проблемите в менопаузата, нередностите в цикъла и болката по време на менструация.

Вана за крака

Топлата вода ще увеличи кръвообращението в тялото, ще помогне за нормализиране на кръвното налягане, ще понижи нивата на кръвната глюкоза и ще укрепи имунната система. Загрявайки краката, ще подобрите притока на кръв към тазовите органи, което ще подобри сексуалния ви живот и ще увеличи удоволствието по време на секс както за жени, така и за мъже.

Еднократната процедура няма да ви отърве от проблемите. Баните трябва да се правят всеки ден в продължение на два до три месеца, тогава ще се забележи постоянен положителен ефект. Отделете половин час преди лягане за приятна процедура, може да я комбинирате с гледане на телевизия или работа на компютър.

Как правилно да затоплите краката си

Вземете леген или друг съд достатъчно висок, така че водата да покрие не само краката, но и основата на прасеца. Напълнете го с вода с градуси между 38-42°C. Имайте подръка чайник с вряла вода, така че, когато започне да изстива, може да добавите гореща вода. Загрявайте краката си в продължение на 20-30 минути, в екстремни случаи поне 10 минути дневно.

Могат да се използват различни добавки за засилване на лечебния ефект. Прибавете супена лъжица с връх горчица на прах или парче джинджифил в легена. Това ще помогне да се отървете от настинките по-бързо и ще укрепите естествения имунитет. За да почистите тялото, нормализирате кръвната захар, подобрите притока на енергия, добавете към водата супена лъжица сол и сода с връх.

Отличен резултат дават билковите отвари от лайка, жълт кантарион, невен, мента и маточина. Предварително направете инфузия - 4 супени лъжици билки залейте с литър гореща вода (70°C) и обвийте съда с кърпа за 30-40 минути. Изсипете инфузията в легена и добавете необходимото количество вода.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X