Напишете дума/думи за търсене

3 секси причини да накараме мъжа да не бърза да ни вкара в леглото

Ако някога сте били мъж, който след първия секс с вас си е плюл яко на петите, тогава може би сте отворени към идеята да накарате следващия ви партньор да почака малко, докато го поканите в леглото си.

Имайки това предвид, нека ви представя три отлични причини да го накарате да чака да спи с вас.

1. Мъжете са привлечени от ухажване
Противно на общоприетото схващане, мъжете наистина искат да се влюбят. Те често просто не знаят как. Но със сигурност по0-лесно изпитват това усещане, когато жената, която харесват, им позволява да бъде ухажвана.

Ухажването започва, когато кажеш: „Наистина те харесвам, мисля, че си красив, забавен, чаровен и т.н. Въпреки това не искам да спя с теб, докато не те опозная по-добре.”

Ако мъжът желае да ви опознае по-добре, той ви харесва и вие сте започнали ухажването. Ако той няма търпение да отворите краката си за него, най-вероятно вече сте предотвратили отношенията.

2. Твърде ранният секс може да отвлече вниманието от изграждането на основа за приятелство
Никое приятелство не се изгражда отвъд първия слой. Сексът може да отклони мъжа от интереса към вас като човешко същество.

За да се влюби един господин във вас, той трябва да започне да ви харесва по начини, които нямат нищо общо със секса.
Приятелството се гради върху дните и часовете, които прекарвате преди да правите секс. След като се насладите на компанията на другия и се чувствате добре един с друг, сексът е безпроблемен.

3. Солидните взаимоотношения са изградени върху сключването и спазването на споразумения
Отношенията се изграждат между хора, които могат да сключват и спазват „сделки”. Ако един мъж може да се съгласи да изчака да прави секс с вас, вие сте на път да имате връзка.

Човек, който те харесва, има всичко необходимо, за да те обича. Ако може да го вдъхновите да ви ухажва, казвайки „не“ на случайния секс с него. Ще събудите тази част от него, която иска да се влюби и да има връзка с вас.

Ухажването, приятелството и връзката са причините да го накарате да чака да спи с вас. Опитайте ги, той ще ви хареса още повече заради това. И не забравяйте, че ако този мъж ви вижда само като нещо, което може да прави в свободното си време, тогава никакво задържане на първия контакт с тялото ви или опити да го убедите в това няма да го накара да ви уважава. Може да си тръгнете и да по-добър мъж за вас, защото го заслужавате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X