Напишете дума/думи за търсене

Какво означава, ако имаме сребърна аура

Вашата аура е цветно енергийно поле, което ви следва, където и да отидете. Повечето хора не могат да го видят, но могат да усетят енергията, която излъчвате, независимо дали е добра или лоша.
Вашата аура е показателна за личностните черти, които имате, и ако обърнете внимание на детайлите, тя ви дава представа кой сте и как се проявявате и може да доведе до благословено и духовно просветлено съществуване.

Червено, зелено, розово, оранжево, синьо, жълто, лилаво, с цвят на дъга и дори златно са някои от цветовете, които може да има една аура. Но имайте предвид, че може да бъде всеки нюанс на тези цветове или комбинация от два или повече от тях. Има много възможности за това какъв цвят може да бъде вашата аура.

Притежаването на сребърна аура е доста необичайно, но ако случайно имате такава, знанието какво означава това физически и духовно ще ви помогне да достигнете най-високия си потенциал в живота.

Ако сте човек, който е заобиколен от сребърна аура, имате психически способности и физически качества, които надвишават тези на другите хора. Личността със сребърна аура е свързана с коренната чакра и коронната чакра, така че този човек има напреднали интуитивни способности и начини за подхранване.

Но внимавайте със сребърните аури. Вашите физически, психически и интуитивни дарби винаги трябва да се използват за подобряване на хората и света около вас. Ако не ги използвате за добро, това ще доведе до загуба на вашите уникални умения. Вселената ви е дала преднина и се очаква да я използвате за добро.

Сребърната аура ви казва, че сте на най-високото ниво на съществуване, свързани с божествения източник, и имате пряка визия към лидерство. Трябва да играете за големи залози и да впрегнете силите си, за да направите въздействаща промяна в света.

10 личностни черти на сребърната аура

1. Мъдрост
Човек със сребърна аура е мъдър отвъд възрастта си, надарен с висок интелект и интуитивна мъдрост, която идва директно от връзката му с източника на енергия чрез коронната чакра.

2. Чувствителност
Тяхната интуитивна природа прави хората със сребърна аура силно проницателни и чувствителни към енергията на другите и околната среда около тях. Те знаят много за индивидите просто като „четат“ енергията им, за да разкрият чувствата и мотивите им.

3. Инстинктивност
Сребърните аури се доверяват на инстинктите си, за да ги насочат в правилната посока. Тяхното вътрешно ръководство е надеждно и винаги им казва точно какво да правят във всяка дадена ситуация.

4. Персонализираност
Хората със сребърна аура вярват с цялото си сърце, че това, което се върти, идва. Те знаят, че ако използват дарбите си за добро, ще бъдат благословени безмерно, но достъпът до тях по грешни причини ще доведе до кармичен дълг, който не желаят да платят.

5. Лидерство
Поради естествената си мъдрост сребърните аури са най-подходящи за лидерски роли. Те използват интуицията си, за да разберат подробности, които може да не са по силите на другите. Тяхната интуиция и инстинкти ги правят страхотни лидери, които хората са готови да следват.

6. Скромност
Друга личностна черта на хората със сребърна аура е смирението. Те имат всички причини на света да оставят интелекта си да се вихри, но избират да останат смирени и здраво стъпили на земята. Хората със сребърна аура премълчават своите постижения, освен ако не бъдат попитани за тях.

7. Психическа връзка
Ако аурата ви е сребърна, вероятно може да видите рисковете и ползите във всяка ситуация, преди да действате. Психическата връзка с Вселената ви дава способността да виждате нещата, без изобщо да се налага да ги преживявате.

8. Самоосъзнаване
Сребърните знаят, че са суперчувствителни и настроени към енергията на Вселената, така че защитават тази чувствителност на всяка цена. Те биха предпочели да си тръгнат, отколкото да си позволят да бъдат въвлечени в ненужна конфронтация.

9. Амбициозност

Ако аурата ви свети в сребро, не сте доволни от статуквото. Самодоволството не играе роля в живота ви и винаги се стремите да правите повече и да бъдете по-добри. Сребърните личности са свързани с растеж и непрекъснато усъвършенстване.

10. Изобилие
Докато сребърните аури използват силата си по положителен начин, те са благословени с неограничено изобилие. Успехът и богатството ги привличат като магнит и ако случайно се окажете в близост, ще се отрази върху вас.

Предизвикателства със сребърна аура
Едно от най-големите предизвикателства да бъдеш човек, чиято аура е сребърна, е да останеш смирен насред толкова много благословии. Ако започнат да демонстрират високомерно добрия си външен вид, финансовото си състояние и да омаловажават другите хора, всичко може да си отиде толкова лесно, колкото е дошло.

Тъй като хората със сребърна аура не използват талантите си по егоистични причини, те могат да започнат да се чувстват използвани. Болестите и заболяванията, дължащи се на токсична енергия в частите на тялото, които са засегнати от песимизма на сребърната аура, не са необичайни.

Хората, които имат сребърна аура, също могат да бъдат изключително нерешителни. Това е така, защото те обикновено са на кръстопът в живота си, където трябва да решат между духовната си цел и пътя, който биха искали да изминат за собствените си лични интереси.

Различни нюанси на сребърна аура
Има няколко различни нюанса на сребърната аура, които може да имате, някои по-положителни от други. Тя може да бъде ярка и лъскава, да има мръсно сиво наслагване или да е тъмна и матова.

Ярка метална сребриста аура
Ярка сребърна аура означава грижовна и интуитивна природа. Вие сте в хармония с всички активи, които притежавате, и знаете как да ги използвате, за да измислите творчески решения на сложни проблеми.

Тъмносребриста аура
Антитезата на ярката сребърна аура е тъмносребристо или тъмносиво. Хората с този нюанс на сребрист цвят на аурата не желаят и не са ентусиазирани относно целите си. Може би са загубили мотивацията си или не са вдъхновени, но трябва да се върнат във връзка с висшата си сила.

Кална сребърна аура
Ако имате мръсна сребърна аура, имате всички добри качества на ярко сребърните хора, но енергията ви е блокирана или сте скептични как да продължите. Може би злоупотребявате с дарбите си и трябва да спрете и да преосмислите за какво давате енергията си.


Връзки и любовен живот
Сребърните аури са интровертни, но все пак приятелски настроени. Те проверяват щателно приятели и любовници, за да се уверят, че са добра инвестиция на времето и енергията им. Сребърните хора имат стриктни указания, които следват, когато решават кого да пуснат някого в техния свят.

Връзката с човек, който има сребърна аура, е определено благословия, макар и трудно постижима. Тези индивиди имат духовно призвание, което изисква хората, които обичат, да останат на заден план и да бъдат готови да им позволят да го превърнат в приоритет.

Кариери със сребърна аура
Ако аурата ви е сребърна, вие сте трудолюбив, възнамеряващ да използвате всичко, което имате, за да постигнете целите си. Обичате да преподавате и обучавате, така че всяка възможност да го направите е печалба за вас, за човека, за когото работите, и за тези, които ще се възползват от огромните ви знания.

Сребърните аури трябва да стоят далеч от дисциплинарни позиции. Те по природа не са конфликтни и предпочитат да избягват драмите или враждите по време на работа. Те трябва да търсят шансове да споделят всичко, което знаят, и да помогнат на другите да се подобрят, лично и професионално.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X