Напишете дума/думи за търсене

7 черти на хората, които ще останат необвързани завинаги

Причината да сте сами, може да се дължи на вас самите.
Ако искате да намерите сродна душа, трябва да се махнете от пътя си. Така че, ако установите, че притежавате някоя от личностните характеристики, описани по-долу, помислете дали те са пречка пред намирането на Единствения.

1. Безинтересни са
Повечето хора се срещат, защото споделят общ интерес, като пътуване, музика, скално катерене, игра на футбол и т.н. Но дори когато нямат общи интереси, хората са привлечени от индивиди, които имат страст към нещо. Личностите, които нямат страст към нищо, са безинтересни, а безинтересните хора са по-малко склонни да се женят.

2. Заблудени са
Това са хората, които заявяват, че търсят само двуметрови бразилски супермодели, които са членове на МЕНСА, говорят пет езика и обичат да прекарват петък вечер в гледане на стари сериали. Те използват старото извинение „Имам наистина високи стандарти“, за да се оправдаят, когато не могат да намерят подходяща половинка, но всъщност има някакво психологическо блокиране, което не им позволява да се влюбят в никого, въпреки че настояват, че са искрени в желанието си за намиране на любов. Тези човеци прехвърлят вината върху своите „стандарти“, вместо да погледнат навътре в това, което наистина искат.

3. Те правят всичко необходимо, за да бъдат обичани
Такива хора все пак се женят, но не остават щастливи за дълго. Държат се като супергадже или суперсъпруга, защото смятат, че така стават обичани. Но след това се изтощават, когато партньорът им започне да ги приема за даденост или да се възползва от тях. В резултат на това усилията им се чувстват неоценени, след което се озлобяват, изневеряват или си тръгват. Правете с другите това, което бихте искали те да правят с вас, но не очаквайте да го правят само защото вие сте го направили.

4. Стават хамелеони
Чували сте за този тип хора. Те стават вегани, когато излизат с някого, който е защитник на животните. Момичето се татуира, защото новото й гадже е покрито с татуси. Това звучи очевидно шантаво и дори клише, но изглежда много хора смятат, че това е нормално поведение, когато се опитват да привлекат партньор. Хамелеоните преминават през връзки като смяна на бельо, но никога не се женят.

5. Нямат собствено мнение
Ще го хареса ли майка ми? Ще се разбира ли с баща ми? Ще сметне ли сестра ми за странно, че той все още живее със съквартиранти? Приятелите ми ще я помислят ли за готина? Кучето ми ще си пасне ли с нея? Всички мнения могат да ги объркат до такава степен, че дори да не могат да различат собствените си мнения от тези на всички останали. Трудно е да се намери някой, за когото да се омъжиш, който да отговаря на изискванията на 20 души или животни.

6. Не обичат да се сблъскват с реалността
Не е същото като да живеят в заблуда, по-скоро е като селективна реалност. Някога имали ли сте приятел, който е имал нечитаво гадже, но се е държал войнствено, когато дори намекнете за някакъв недостатък в поведението на партньора му? „Той не ме контролира, просто е много загрижен за това какво ям” и прочее оправдания всички сме чували.

7. Те не смятат, че заслужават нещо по-добро
Как може човек да намери някого, достоен да бъде негов партньор за цял живот, ако не смята, че го заслужава? Помнете обаче, че вие си струвате и трябва да получите най-доброто за вас. Защото сте достатъчно добри, достатъчно сте умни и защото хората ви харесват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X