Напишете дума/думи за търсене

3 различни типа секс, който имат щастливо женените двойки

Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на любовта и страстната моногамия в една връзка. Това е като лепилото, което държи всичко заедно.

Сексът освобождава хормоните, които ни карат да се чувстваме добре (тестостерон за мъжете и окситоцин за жените).
В началото на нашите връзки е толкова лесно да се свържем на романтично и сексуално ниво, тъй като хормоните текат свободно и изобилно.

Припомнете си онези вълшебни дни (и нощи!) на страхотен секс...
Но когато двойките се установят заедно и забързаното ежедневие вземе превес, нашите приоритети бавно се променят.

Не прекарваме толкова много качествено време заедно или не се стремим да задоволим нуждите си, но това е предшественикът на страхотния секс. Това, което се случва, е, че мъжете са склонни да забравят чувствата си, а жените са склонни да забравят сексуалното си желание. Въпреки това, когато партньорите дават приоритет на времето, за да си спомнят любовта си и да върнат фокуса към романтиката и секса, връзката може да започне да се подобрява незабавно.

Понякога, когато в една връзка назрява напрежение, единият партньор ще иска да спре да прави секс. Но най-доброто нещо, което една двойка може да направи, е да се съсредоточи върху създаването на по-добър секс, защото когато сексът стане по-добър, изведнъж цялата връзка може да се подобри.

Точно както нашите небца жадуват за разнообразни ястия, за да поддържат тялото ни да функционира добре, ние също трябва да включим разнообразие в нашите интимни отношения.

Кои са трите вида секс, с които щастливо женените двойки трябва да поддържат връзката си силна?

1. Здравословен, домашно приготвен секс
Този стил е в основата на редовен, здравословен сексуален живот. Обикновено се случва няколко пъти седмично и отнема около 30 минути. Напълно достатъчни за „марсианеца" да гарантира, че неговата „венерианка" има необходимото време, за да се отпусне, да изгради желанието си и да изпита оргазми.

2. Секс за бързо хранене
Въпреки че нездравословната храна не би била добра за нас като редовна диета, тя може да бъде вкусна и понякога се вписва добре в графика. Същото важи и за бързия секс. Тези 3-5 минути, които ни се дават всеки път, когато той почувства нужда от сексуално освобождаване, а тя не е в настроение за нещо твърде дълго и старателно, са страхотен подарък, който една жена може да даде на партньора си.

Разбира се, първо задайте някои основни правила, за да не се чувстват дамите пренебрегнати. Правете здравословен домашно приготвен секс редовно толкова често, колкото жената иска, плюс гурме секс веднъж месечно. Тази техника може да работи много добре, така че той никога повече да не се усеща отхвърлен и тя винаги ще се чувства обичана от него.

3. Гурме секс
Отдайте се на този стил на секс поне веднъж месечно. Една жена трябва да бъде спечелена, да бъде поканена на вечеря, да бъде романтизирана - точно както в първите дни (и нощи) на връзката. Без извинения – сложете го в графика.

Спомнете си поговорката "Ако мама не е щастлива, значи никой не е щастлив!"
Разбира се, романтичното бягство е прекрасно, но ако парите са малко, изпратете децата при баба или помолете някой приятел да ги гледа за няколко часа.

Ключът към страстната моногамия е да помним и да действаме така, както сме правили в началото на връзката.

Когато мъжът предприеме нещо, за да бъде романтичен и жената реагира с признателност, телата ни освобождават хормоните, които управляват нашите сексуални чувства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X