Напишете дума/думи за търсене

8 малки неща, за които жените се тревожат във връзките (които мъжете дори не забелязват)

Жените се притесняват, че партньорите им оценяват външния им вид и теглото. Те се притесняват, че мъжете до тях лесно се отегчават, ще се отклонят от „правия път" и че в даден момент няма да им пука за тях. Тези притеснения и чувства на несигурност често са свързани с лошото им самочувствие и нуждата да угодят на другите, но те също са неоснователни. Повечето мъже изобщо не са такива, за каквито ги набеждават.

Кои са осемте малки неща, за които жените се тревожат във връзките, които мъжете дори не забелязват?

1. "Намира ли ме за привлекателна?"
Дами, ако той прекарва време с вас, значи ви намира за привлекателна. Точка. Мъжете не седят с часове да размишляват върху вашата прическа или грим. Те обикновено не са толкова плитки. Те просто виждат цялата картина и или ви канят на среща, или гледат на другата страна.

След като най-накрая сте с него на първа среща, тогава
става въпрос за чувството ви за хумор, интелигентността и личността ви. След тази първа среща може да ви погледнат одобрително или да направят комплимент за тоалета ви.

2. "Той мисли ли, че съм дебела?"
Отново, ако той ви е поканил на среща, значи сте преминали неговите критерии. Постоянните ви коментари за теглото ви, дупето ви и плоския ви корем само привличат вниманието му към вашата несигурност. А несигурността отблъсква повечето господа.

Едно от най-големите вълнения е увереността, така че спрете да ги питате дали сте дебела! Ако той се фокусира върху теглото ви или го коментира често, тогава той може да не е правилният човек за вас. Приемането е огромна част от любовта и взаимоотношенията.

3. "Той игнорира ли съобщенията ми? Защо не ми отговаря?"
Повечето мъже имат различен график за изпращане на текстови съобщения от жените. Едно пораснало момче може да тренира, да говори с приятелите си мъже, да се отпусне, да свърши някаква работа, да играе видеоигри или различни други дейности. Той вероятно не се взира в телефона си.

И, честно казано, понякога не ви ли отнема и на вас известно време, за да отговорите на съобщение? Изглежда, че отнема повече време само когато чакате отговор. Не забравяйте, че наблюдаваната тенджера никога не кипва. Опитайте се да не реагирате на безпокойството си, като взривите телефона му с поредица от все по-ядосани съобщения. Освен ако, разбира се, не искате да провокирате скандал.

4. „Защо аз полагам повече усилия да правя планове от него?"
Повечето мъже са щастливи, просто се съгласяват с това, което искате да направите. Те не правят планове, защото не знаят какво искате да направите и се ужасяват да не предложат нещо грешно. Те са съвършено щастливи и доволни просто да седят с приятелите си, да пият бира и да играят видеоигри.

Това ли наистина искате да правите? Тогава спрете да се оплаквате и планирайте нещо по-забавно! Когато вашият мъж е с вас, той иска да направи нещо различно от това, което прави с приятелите си.

5. "Ще го харесат ли приятелите ми?"
Ако вие го харесвате, тогава вашите приятели вероятно ще го харесат. Ако се притеснявате какво ще си помислят, тогава или не се чувствате толкова добре във връзката, или имате нужда от по-малко критични приятели. Повечето мъже дори не се притесняват какво мислят приятелите им.

6. „Апартаментът ми чист ли е и ще ме помисли ли за разхвърлян?"
Повярвай ми... не го интересува. Най-вероятно е по-чисто от неговото жилище.
И едва ли видът на дома ви го вълнува повече от вас самите.

7. „Привлича ли го някоя друга жена?"
За съжаление, това може да се превърне в огромен проблем във връзката ви, тъй като може да се превърне в неприятно самоизпълняващо се пророчество.

Това може да се случи, когато се притеснявате дали партньорът ви е привлечен от други жени. Колкото повече се тревожите за това, толкова повече изглеждате несигурни и нуждаещи се. Склонни сте да го разпитвате повече, да проявявате ревност около други момичета и да определяте абсурдни правила за поведението му.

Тези типове поведение могат да го накарат да постави под въпрос връзката и може да застане между вас двамата. Преди да се усетите, той открива, че гледа други жени. Повечето сигурни мъже не се притесняват за връзката ви с него или за приятелствата ви с други господа. Ако имате здрава връзка, тогава и двамата трябва да се чувствате сигурни и да се доверявате един на друг.

8. "Той мисли ли за мен, когато не съм наоколо, както аз мисля за него?"
Изследванията показват, че жените са по-добри в мултитаскинга от мъжете и им трябва по-малко умствена сила за това. Много по-лесно ви е да мислите за него, докато преминавате през другите си задачи и дейности през деня. Жените обаче често се чувстват претоварени и разконцентрирани в резултат на това.

Мъжете се фокусират по-добре върху едно нещо наведнъж и затова той мисли за работа, когато е на работа, и мисли за вас, когато е с вас. Това не означава, че той ви обича по-малко, отколкото вие него.

Така че не очаквайте, че той мисли за вас през цялото време. Само ще бъдете разочаровани и ядосани, което ще доведе до повече напрежение във връзката и ще доведе до повече караници . Вместо това се съсредоточете върху всичките му положителни черти и вашите любящи чувства и ще очаквате с нетърпение да го видите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X