Напишете дума/думи за търсене

Какво се случва в женското тяло, ако носим сутиен всеки ден

Сутиените се предлагат днес в най-уникалните форми и дизайни, направени да задоволят всяка жена, която ги носи. Освен че създават основа за вашето облекло и ви карат да изглеждате добре, сутиените са създадени да ви носят полза по различни начини.

1. Вратът ще изпитва по-малко болка
Големите гърди могат да повлияят на гърба. По-големят бюст и размер на чашката може да доведе до напрежение във врата и болки в гърба и раменете.
Въпреки че някои жени, по съвет на лекарите си, се подлагат на намаляване на бюста, носенето на удобен и добре прилягащ сутиен може да ви помогне с подкрепата и облекчаването на тази болка.

2. Стойката на гръбнака може да е по-добра
Гравитацията няма да пощади никой от нас. Като се има предвид, че теглото на гърдите може да причини дискомфорт, стойката също може да бъде засегната по същата причина. Носенето на сутиен за подкрепа може за по-добра стойка и за намаляване на проблемите с гръбначния стълб.

3. Гърдите няма да болят по време на тренировка
За съжаление, някои момичета и жени изпитват болка в гърдите по време на тренировка. Това се случва поради движението на гръдната тъкан по време на джогинг, бягане или упражняване на тялото като цяло. Решението е просто: носете спортен сутиен.

Това ще ви помогне да поддържате горната част на гърба си и, разбира се, ще намали болката, която упражнението може да причини.

4. Ще имате по-голяма увереност
Известният модел и бизнесдама Дита фон Тийз веднъж каза: „Не пазете хубавото и качественото си бельо за срещи, носете го заради вас." Това е послание, което всички трябва да прегърнем. Доказано е, че ако се чувствате красиви, носейки сутиен или комплект бельо, веднага ще се почувствате по-уверени и готови за този важен ден.

5. Ще изглеждате модерно
Винаги ли се опитвате да скриете презрамките на сутиена си под дрехите си? Не се страхувайте повече. Налице е нарастваща модна тенденция, която вдъхнови много жени да покажат сутиените си по стилен и изтънчен начин. За целта изберете хубав сутиен и го съчетайте с пола или панталон с висока талия или го балансирайте с многослойна дреха в горната част - ще видите колко добре изглежда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X