Напишете дума/думи за търсене

Подаръци, които биха вбесили жените

Долнопробно бижу

Както пее Мерилин Монро, "диамантите са най-добрите приятели на жената".

Разбира се, скъпоценните камъни не са по джоба на всеки. Това обаче не означава мъжът да влезе в първия магазин за дрънкулки и да купи нещо блестящо дори във фаза новолуние, когато е най-тъмно.

Да, то вероятно ще е красиво и ще зарадва нейното око. За жалост щастието ще трае само докато лъскавото покритие падне и отдолу се появи метал с коренно различен цвят. Голям е рискът материалът, от който е изработено украшението, да остави трайно оцветяване по кожата на любимата в зелено например. А никоя жена, независимо от социалния си статус, не иска да е изцапана от бижу менте.

Подаръци, които биха зарадвали него

Новата система за домашно кино, колони и буфер с невероятно чист звук или страхотната 50-инчова плазма с качество на картината, което може да накара всеки да се чувства част от действието, не са опция за подарък.

Да, той е искал да подари нещо, което да не тормози толкова очите след 8-часовия работен ден пред компютъра, но тя ще е получила за празника си нещо, с което хем не може да се похвали, хем не я е зарадвало.

Причината е, че мъжете са тези, които оценяват качеството по отношение на техниката. За жените са впечатляващи цветът и дизайнът. Освен това в момента, в който той събере себеподобните да гледат полуфинала на световното по футбол вкъщи, ще стане ясно, че е направил подарък по-скоро на себе си.

Готварска книга

За силния пол е измислено клишето, че "любовта минава през стомаха".

Истините са две - това не е основният критерий при избор на спътник в живота, а и жените се наслаждават на добре приготвено ястие също толкова, колкото и мъжете.

Затова жени, които имат и използват печката за нещо повече от склад за тави, не биха се зарадвали на готварска книга. Особено при наличието на хиляди блогове и уебсайтове с рецепти, където може да се прочете всичко от А до Я за кулинарните тайни.

Ако пък жената така или иначе не е развила любов към приготвянето на сложни манджи, едни 600 страници с техники по въпроса няма да направят висенето над печката новото любимо хоби.

Дрехи, особено ако не са точният размер

Колкото по-дълга е една връзка, толкова по-голяма е възможността идеите за подаръци да се изчерпат в един момент.

С качествено бельо или дреха е почти невъзможно да се сбърка. Тази изненада обаче крие два доста сериозни риска. Единият е, ако не се уцели точният вкус, а другият - идеалният размер.

Първият случай не е много страшен, защото ужасната блуза или яке например биха могли автоматично да влязат в секцията за разхождане на кучето, градинското облекло или премяната за вилата, където тя винаги може да се изцапа.

Вторият вариант е по-лош. Особено ако размерът е по-голям, защото в нейните очи това ще значи бързо да намери ефективна диета или да започне да пие подозрителни китайски чайове за отслабване.

По-самоуверените дами може да се развикат на половинката си, че не е за вярване как след толкова време заедно не знае, че тя не може да се напъха в толкова малка блуза или че задникът не е толкова голям, за да купува прашки, които биха станали на жената в месарницата.

Пари

Рядко се намират мъже, които винаги имат идея какво да подарят на половинката си независимо от факта, че тя е непретенциозна.

В краен случай пак би било по-добре да купят някое от гореизброените неща, отколкото да бутнат в ръцете няколко банкноти. Може да са 10 столевки и повече, но голямата сума не премахва усещането за липса на внимание. В нейните очи този жест или би я накарал да се почувства лишена от неговото внимание, или по-лошо - да се почувства като жрица на платените услуги.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X