Напишете дума/думи за търсене

Нели Конуей: Достатъчно е да помолим ангелите веднъж, за да изпълнят желанието ни

Ученичката на Дорийн Върчу - Нели Конуей, е преподавател по кундалини йога и медитации, и провежда енергийно лечение и разчитане на бъдещето с карти, все с помощта на ангелите. Българката, която от години живее в Лос Анджелис и в Хаваи, и преподава в Япония, Хонг Конг, Сингапур, Америка и Европа, и в класовете си има едни от най-големите звезди от Холивуд, преживява тежка катастрофа и след това започва да вижда и да общува с ангелите, вижда и изчиства аурата на хората и на животните.

Нели, кой е любимият ти ангел?

Архангел Михаил ми е любимият ангел. Той е най-силният. Името му означава: „Той, който е като Господ”. Виждам го като лилава светлина, кобалтово синя или златна. Неговата работа е да освободи Земята от страха и да направи хората по-щастливи. Затова му помага мечът от светлина, който държи в ръката си. През настоящата година архангел Михаил помага на много хора да поемат по пътя, който трябва да изминат, за да изпълнят мисията си на Земята. И помага на много сродни души да се съберат. Той е пазителят и водачът на хората на светлината, дошли, за да променят съзнанието на планетата и да я направят по-добро място за живот. Когато имаме нужда от него и го повикаме, той идва веднага.

Най-бързият от всички архангели е. За тези, които са любопитни как изглеждат ангелите ще кажа, че те са като холограма, нямат тяло, пол, его и не съдят никого. Те са същества от любов и светлина, създадени от Бог да ни помагат, да донесат повече мир в душата ни, здраве и щастие. Що се отнася до крилата - не летят с тях, a ги използват, за да прегръщат хората и така да ги лекуват. Когато искаме да ги помолим за нещо, те ни чуват от първия път.

Кой е архангел Рафаел?

Той е лечебният ангел, който може да ни лекува физически и емоционално и има блестяща, изумрудено зелена светлина. Когато сте болни, депресирани или нямате достатъчно енергия, той може да дойде, да ви загърне с крилата си и да се почувствате добре. Рафаел пристига с цяла група лечебни ангели, с Исус Христос и с Богородица. Понякога ги чувам как пеят. Те могат да лекуват със звук, със светлина и тогава човек изпитва милост, щастие, разтапя се и иска да заплаче. Архангел Рафаел помага когато пътуваме, може да ни закриля - нас и багажа ни, съдейства да получим добро място в самолета. Той може да върне загубено коте или куче. Ако шефът ви или някой друг се държи лошо с вас, помолете архангел Михаил или Рафаел да го издигне на по-високо ниво на съзнание, за да може да се свърже с висшето си аз и да стане по-добронамерен.

Защо обичате архангел Разиел?

Той е способен да прекъсне нишката с предишни животи, грешки и събития и да балансира кармата на човек. Може да помогне за изглаждане на отношенията след скарване в семейството, в работата или при друг проблем. Изглежда като вълшебника Мерлин, има големи крила като на орел и когато се появи около него „грее“ мистичност, а аурата му е като дъгата.

Архангел Михаил помага на сродни души да се съберат
Архангел Михаил помага на сродни души да се съберат

Кои са ангелите, които закрилят България, четете тук?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X