Напишете дума/думи за търсене

С диетата Слим Фаст сваляме 10 кг за 10 седмици

Американски здравни експерти се заеха със задачата да изследват диети и тяхната полезност и ефикасност. Параметрите, по които са оценявани различните режими на хранене, са леснота на спазване, хранителни стойности, безопасност, ефективност в загубата на тегло и в превенцията от диабет и сърдечни заболявания.

Предимства

удобна – грабваш и ядеш

може да консумираш вафлички

Недостатъци

досадни за правене шейкове и смутита

готвено само веднъж на ден

Тип: нискокалорична

Цел: загуба на тегло

Твърдението: Ще сваляте по половин до един килограм на седмица

Теорията: Да отслабнеш, е лесна работа, само трябва да намалиш калориите и размера на порциите. Ако си позволиш и разнообразие и гъвкавост в храната, със сигурност ще се разделиш с доста килограми. Шейковете и протеиновите вафли са чудесни заместители на закуската, обяда и храненията помежду им. Освен това получавате достатъчно питателност за деня. Ако сте съгласни да сведете калориите до 1200 на ден, може да си позволите любимите си храни, но в наистина малки порции.

Как работи

Слим Фаст диетата е за хора, които искат да свалят поне 10 кг, което ще им отнеме между 8 и 10 седмици. Доста от диетиращите използват храните, позволени в този режим, като заместители на обичайните си ястия дори след приключването на официалния курс на диетата. Така поддържат желаното тегло.

Съществуват ли рискове за здравето

Някои проучвания твърдят, че Слим Фаст диетата има директен благоприятен ефект върху инсулина и кръвната захар. А всички знаем, че загубата на тегло предпазва от развитието на диабет. Няма индикации за сериозен риск или страничен ефект за здравето от този хранителен режим.

Лесна ли е за спазване

Зависи колко дълго искате да вечеряте с шейкове, вафлички, защото само едно готвено ястие е позволено на ден.

Ситост

Протеините и фибрите, които има в храните, които заместват топлинно обработено ястие, са достатъчни, за да не изпитвате глад.

Скъпа ли е

Купуването на кутия вафли и други снаксове със сигурност не е най-скъпото нещо на света. Бананите и крушите, които са позволени за консумация, не струват кой знае какво състояние.

за още диети, срещи с любимите ви кулинарни блогъри, вкусни предложения и интервюта със специалисти по здравословно хранене търсетете списание "Рецепти за здраве"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X