Напишете дума/думи за търсене

8 разлики между истинските и фалшивите хора

5. В лицето / Зад гърба ви

Ако има нещо, което ги тревожи, искрените хора ще седнат срещу вас и ще ви го кажат в лицето. Това е една от най-силните им черти – да изразяват мнението си без задни мисли.

Фалшивите хора са двуличници, които обичат да клюкарстват. Те са едни пред вас, а тотално различни, когато видят гърба ви.

6. Действия / Думи

Искрените хора винаги се стремят да дават най-доброто от себе си и да изпълняват всяко обещание, което са дали.

Фалшивите хора имат склонност да говорят много, но да не вършат почти нищо. Единственият път, когато ще ви обещаят нещо, е ако са сигурни, че от това ще извлекат лична изгода.

7. Честно мнение / Фалшива хвалба

Искреността е много ценно качество, което е притежавано от истинските хора. Може да не ви понрави мнението им за новата ви рокля, обувки, прическа или за начина ви на работа. Въпреки това те са напълно наясно, че няма безгрешни хора и че всеки се учи от грешките си. Те правят същото и със себе си, не се баломосват, че никога не стъпват накриво.

Фалшивите хора винаги ще ви потупат по рамото за вашата работа или за нещо, в което и те се разпознават, за да получат вашата реципрочна реакция. Но ако решат, че нещо не им изнася, пригответе се за интриги и клюки. Освен това критикуват останалите по начин, по който ще ги накара да се чувстват зле и винаги им натякват грешките.

8. Безусловна помощ / Егоистични мотиви

Искрените хора не изневеряват на себе си и на останалите и когато правят нещо за себе си, го правят по същия начин и на околните. Те не се захранват от нещастието на другите и винаги ще се притекат на помощ, без да очакват нещо в замяна.

Фалшивите хора ще говорят колко много биха искали да ви помогнат и как биха преобърнали света, за да го сторят, но в действителност няма да направят нищо. Техните мотиви са егоистични и ще ви подадат ръка, ако им я напълните с благини.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X