Напишете дума/думи за търсене

Една лъжица ябълков оцет на ден елиминира тези здравословни проблеми

Намалява ефекта от алергиите

Оцетът редуцира натрупванията и слузта в синусите. По този начин се намалява податливостта на организма към алергии.

Помага при гъбични инфекции

Тази напитка е богата на натурални ензими, които борят успешно кандидата – вид гъбички, които често са обвинявани за симптомите на умора, отслабена памет, глад за сладко и инфекции.

Вади токсините от организма

Ябълковият оцет е източник на мощни антиоксиданти като катехини, танинова киселина, хлорогенна киселина и кафеинова киселина. Те чистят системата ни от свободните радикали и от токсичните субстанции в организма.

Помага за стимулирането на сърдечносъдовата система и детоксикира черния дроб. Освен това чисти от слузта в тялото и помага за прочистването на лимфните възли.

Подобрява енергията

Оцетната киселина помага на мускулите да превърне въглехидратите в енергия по време на тренировка. В ябълковия оцет се съдържа калий и ензими, които пречат на умората. А аминокиселините в него спират натрупването на млечна киселина в организма.

Балансира вътрешната екосистема

Тялото непрекъснато се опитва да достигне състояние на равновесие. Нормалните нива на pH в тялото е между 7.35 – 7.45. Ябълковият оцет помага на организма за поддържа този алкален баланс. Високите нива на киселинност в тялото водят до намалена енергия, прекомерно производство на слуз и до по-голяма предразположеност към инфекции.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X