Напишете дума/думи за търсене

Определете характера на мъжа по любимото му ястие

Няма да ви занимаваме с клишета от сорта, че любовта на мъжа минава през стомаха. Истината е, че мъжете не са толкова примитивни.

Още на първата среща обаче можете да разберете доста неща за човека срещу вас, ако дискретно следите какво си поръчва и как консумира ястието. Ако той се храни с очевидно удоволствие, вдъхва аромата на ястието, любува се на вида на всяка хапка – пред вас е истински ценител на вкусната храна, който се стреми да получи максимум наслади от живота. А това означава, че най-вероятно и в секса ще е така.

Ако той вяло рови с вилицата си в чинията и капризно присвива устни, си имате работа с консервативен тип, който няма да блести с особен сексуален апетит.

Мъжете, които бързо и лакомо поглъщат храната и омитат всичко в чинията, харесват бързия, грубоват секс.

По-добре стойте далеч от мъжете, които са вманиачени на тема здравословно хранене, броят калории и избират само еко и веган ястия. Като любовници те са егоцентрични и никак не се интересуват от предпочитанията на партньорката си в леглото.

Месо

Ако вашият кавалер не си представя обяда без сочна пържола и я хапва със завиден апетит, си имате работа с властна натура. Подобен човек ще иска да доминира в леглото.

Риба

Ако любимият ви разглежда с интерес рибните предложения в менюто, най-вероятно е спокоен, разумен и надежден. Обърнете внимание какви рибни блюда предпочита – колкото по-просто е ястието, толкова по-консервативен е мъжът в секса. Засуканите екзотични рецепти са любими на експериментаторите в любовта.

Плодове и зеленчуци

По салатите си падат трудолюбивите и творчески личности, които искат да се развиват – както финансово, така и духовно. Обикновено те се държат с жената скромно и неуверено и очакват инициативата от нея.

Fast food

Мъжете, които обикновено хапват хамбургер, картофки или пица на крак, са разпилени, а в главата им гъмжи от всякакви мисли. Сексът с такъв мъж ще е бърз, без романтика.

Мляко и млечни продукти

Те са нетърпеливи, но привързани към семейния уют – мечтаят за голямо семейство, деца, дом. Харесват секса с дълга предварителна любовна игра и се стремят да доставят удоволствие на партньорката си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X