Напишете дума/думи за търсене

6 начина да напълним дома с положителна енергия

4. Пеещи купи или камбани

Звукът е мощен лечител и може да помогне за хармонизиране на вибрациите у дома. Пеещите купи и камбаните са с различни честоти, които могат да помогнат да стимулират различни видове енергия или чакри. Вярва се, че балансират дясната и лявата страна на мозъка и спомагат за намаляване на стреса, ползват се при практики на медитация и релаксация.

Те са идеални за прочистване на пространството или мебелите втора ръка и за намаляване на тревогата от начина на живот.

5. Кристали

Те са чудесен начин за постигане на позитивност в дома, тъй като те могат да абсорбират, да изчистят и да прекалибрират негативната енергия.

Един от най-добрите кристали за това е млечният кварц. Той помага да се укрепи позитивната енергия в дома, като абсорбира и изчиства отрицателната. Може също да помогне за намаляване на страха, за стреса и за тревожността. Поставете кварца около компютрите, телевизора, в кабинета, в кухнята, в хола или навсякъде, където се нуждаете от свежа енергия.

Розов кварц - помага да се създаде хармония, доверие и мирни отношения в дома. Той е идеален за двойки или семейства, които искат да задълбочат връзката си. Най-добре да се държи в спалнята. Ако го използвате за насърчаване на здрава романтична връзка, уверете се, че използвате два кристала.

Аметист - помага за насърчаването на духовното развитие и намирането на вашата по-висша цел. Също така помага за абсорбиране на отрицателната енергия и на тази, която е в застой. Чудесен е за стимулиране на вашата интуиция и творчество. Поставете аметиста в домашния си кабинет, в стаята за медитация или в хола.

Нефрит - помага за насърчаване на семейната хармония, приятелството и съзнанието. Енергизира и може да ви помогне да се почувствате заземени. Нефритът също насърчава доброто здраве и богатство. Поставете в офиса, пред входната врата или във всекидневна.

Тигрово око - помага да се защити вашия дом и пространство от нежелани посетители, отрицателни обекти и енергия. Също така помага да се създаде по-силна, по-балансирана енергия в дома, която ще ви помогне за мотивация и постигане на поставените цели. Поставете навсякъде, където се нуждаете от увеличаване на енергията.

6. Етерични масла и тамян

Изпаряването на етерични масла или изгарянето на тамян е друг чудесен начин да очистите дома си и да насърчите положителната енергия.

Тамянът, жасминът и сандаловото дърво са чудесни възможности за защита и изчистването на лоша енергия.

При етеричните масла цитрусовите аромати като лимон и портокал стимулират мотивацията и щастието, флоралните аромати като лавандула и роза помагат за намаляване на тревожността и насърчаване на хармонични взаимоотношения и билкови или дървесни аромати като розмарин, меча стърка, жасмин и пачули.

Използвайте етерични масла в дифузор, маслена горелка или като спрей.

Вашият дом е наистина, където е сърцето, затова го дръжте пълно с положителна енергия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X