Напишете дума/думи за търсене

Кармата, която зодиите ще натрупат тази година

Овен

Ако сте търсили малко мир, тогава тази година ще ви го донесе. Опитайте се да влезете в медитативно състояние или да ходите на йога. Ако има някакви проблеми, които идват по пътя ви, не се смущавайте от това. Останете спокойни и се опитайте да се свържете с вътрешното си Аз. Каквито и промени да донесе тази година, може да ги разрешите без проблем, ако запазите хладнокръвието си.

Телец

Вашият живот през 2019 г. ще бъде малко неустойчив. Поради присъствието на бунтовния Уран има внезапни промени, които ще ви връхлетят. Те може да варират от промени във вас самите или в любовната ви връзка. Може би ще откриете, че вашият партньор има прекалено променливи настроения напоследък, които засягат отношенията ви. Но има надежда. С настъпването на юлското слънчево затъмнение може да почувствате, че животът ви отново се стабилизира.

Близнаци

Може да се тревожите за начина, по който в момента се движи животът ви. Лети бързо и е трудно да поддържате темпото. Това е доста стресиращо. Затова често гледате назад с носталгия. Чудесно е, че има начин, който ви помага да надвиете стреса, не го оставяйте да надделее над вас. Живейте в настоящето и гледайте към бъдещето. Въпреки това приятел от близкото минало може отново да връхлети в живота ви и това ще съживи вашето ежедневие.

Рак

Има твърде много положителни промени, които ще почукат на прага ви. Ще бъдете по-уверени в живота и ще сте господари на емоциите си. Това е вашата година. Поддържайте високите си нива на оптимизъм. Чудесни възможности ще ви срещнат по пътя. Просто не ставайте прекалено алчни, когато решите да ги материализирате. Ако се чувствате малко нестабилни заради промените, които се случват с вас, тогава изчакайте слънчевото затъмнение на 2 юли, тъй като това ще стабилизира живота ви отново.

Лъв

Началото 2019 година ще бъде неудобно за вас. Нищо добро няма да дойде и ще усещате безпокойство за това какво ви носи бъдещето. Разбираме тревогата, но тази година ще е леко напрегната за вас. Дори и да ви се струва, че нищо добро не се случва, в крайна сметка ще получите това, което сте искали. Просто трябва да бъдете по-търпеливи. 2019-а ще е тест за вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X