Напишете дума/думи за търсене

Кармата, която зодиите ще натрупат тази година

Дева

Малко се страхувате от промени, защото те винаги ви оставят емоционално изтощени. Но трябва да разберете, че промяната е неизбежна. Добрата новина е, че тя е положителна. Може да се влюбите в страхотен човек, който ще се погрижи за вашите емоционални нужди, без да се опитва да ви „поправя“. Може дори да осъзнаете стойността на една по-стара връзка и да се опитате да възобновите страстта в нея. С всички положителни промени лятната ви ваканция ще бъде взрив от чувства и радост, но не преяждайте от вълнение.

Везни

Вашият любовен живот известно време беше доста замрял, но 2019 г. дава решение на всичките ви проблеми. Може да отнеме малко време, но отношенията са трудна работа и изискват много търпение. За това ще ви се наложи да останете спокойни и хармонични. Възможни са проблеми на работното място. Опитайте се да използвате някои медитативни техники, за да запазите спокойствието си.

Скорпион

Не се страхувате от промените, защото сте наясно, че те са неизбежни. И въпреки това няма да сте подготвени за темпото, с което те ще се появят. Може дори да ви повалят. Не е изключено да загубите част от оптимизма си, докато се опитвате да се справите с промените. Внимавайте, защото връзката ви може да пострада, но не всичко е загубено. Продължавайте да вървите ръка за ръка с промяната и бавно ще разберете как да се справите с нея. Бъдете позитивни въпреки препятствията.

Стрелец

Иноваторът във вас винаги ви подтиква да направите нещо за идеите, които се въртят в главата ви. Имате толкова много прекрасни идеи, но не знаете точното време и място за тяхното осъществяване. Е, 2019 ви дава възможност да осъществите мечтите си. Ограничете обаче очакванията си до разумно ниво. Не летете твърде високо.

Козирог

Увереността е ключът към успеха, а 2019-а ще ви направи по-самоуверени. Това може да означава нова връзка, срещайки някой специален. Но ако вече сте ангажирани, този тласък на увереност ще заздрави отношенията ви, защото вие ще направите чудеса за нея. Бъдете силни и поддържай отношенията в най-добрата им форма. Ще имате нужда от тази увереност особено когато става дума за живота като цяло, тъй като тази година ще се движи с по-бързи темпове. В началото може да е объркващо, но използвайте самочувствието си и дръжте емоциите си под контрол, за да се справите с този ритъм.

Водолей

Помните ли заръката на родителите си да мерите първо, а после да режете. Винаги е необходимо да имате план, преди да хукнете да осъществявате някоя своя хрумка. Ето защо винаги мислете, преди да извършите каквото и да е импулсивно действие, макар че тази година доста ще ви изкушава за това. Дори може да изглежда като капан, от който не може да избягате, но се опитайте да поддържате да не му се подавате до лятото. Тогава бариерите бавно ще паднат и ще може с по-голям разсъдък да се движите напред. Въпреки това не трябва да забравяте семейството и неговата любов по време на този процес.

Риби

Отворили сте врати за всякакви нови възможности, а тази година е чудесна за това. Предложение за нова работа или повишение в старата. Това променящо живота събитие може да надвие всеки друг човек, но за Рибите това е просто съзнателна промяна, която трябваше отдавна да се случи. Ще доведете живота си до най-пълния му успех, но няма да се главозамаяте и ще държите емоциите си под контрол.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X