Напишете дума/думи за търсене

4 семпли начина за премахване на двойната брадичка

Ех, тази двойна брадичка! Толкова е сладка при бебетата и толкова ужасяваща, когато ни гледа от огледалото. Трудно е да се направи нещо за нея и много хора започват да се съобразяват, да пускат дълга коса, да носят по-често поло и шал. Има обаче начини да я намалим и дори да я премахнем. Те са свързани с йогата за лице. Представляват комплекс от простички упражнения, които може да правим буквално навсякъде и по всяко време. Ефектът, който оказват, е не само върху двойната брадичка - тези упражнения стягат мускулите на лицето и го правят по-еластично и по-негостоприемно за бръчки също.

1. Рибешка уста
Свийте горната и долната устна, като глътнете и двете бузи. Трябва да се получи смешно изображение ала устата на риба. Повтаряйте го колкото пъти се сетите - най-добре задържайте по 10 секунди и правете по 15 повторения.

2. Целуни високото момче
Опънете главата си нагоре и свийте устни така, сякаш ще целунете някого, много по-висок от вас. Ако правите това упражнение правилно, трябва да усетите напрежение във врата си. Задържайте 5-8 секунди и повтаряйте по 5 пъти.

3. Въртене на врата
Това е простичко упражнение, което правим от деца, когато започваме загряване. Просто наклонете глава надясно, после - наляво, после - напред, накрая - назад. Повторете 5 пъти.

4. Миене с вода за уста
Още едно упражнение, което е със страхотни противобръчкови качества - представете си, че имате вода в устата си и жабурите. Просто напълнете устата си с въздух и го прехвърляйте от едната страна на другата, сякаш се миете с вода за уста.

За улеснение изгледайте видеото, което ще ви покаже и нагледно тези упражнения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X