Напишете дума/думи за търсене

3 причини жените да губят интерес към секса

Ако сте във връзка, обичате партньора си до припадък, но сте загубили всякакъв интерес към секса, не сте сами.

Сексът помежду ви се е превърнал в скучна работа за вас.
Изобщо не ламтите за ласки. Истината е, че всъщност бихте могли да живеете без тях.

Когато лягате вечер в леглото, всичко, което искате да направите, е да спите. А когато се събудите сутрин, да не ви подпира еректиралият член на любимия.
Защо се случва това?

Това са трите най-често срещани причини жените да страдат от ниско либидо.

1. Жените охраняват своя сексцентър

В началото на една връзка мъжете влизат в отношенията с техния сексуален център. Мъжествената енергия е готова да осъществи връзката. Но въпреки че са нетърпеливи да започне романтиката, те пазят сърцето си.
От друга страна, жените влизат в нова връзка с отворения им сърдечен център и охраняват сексуалния си център.

Енергичният обмен е различен - жената кани мъжа в сърцето си, а мъжът енергично кани жената в тялото си.

Пазенето на сексцентър твърде дълго лишава от либидо и изключва сексуалността.

2. Те не искат това, от което се нуждаят

Господата не са най-добрите, най-чувствителните или влюбени любовници. Всички сме наясно, че ъжката сексуалност е доста по-различна от тази на жените.
Ето защо е изключително важно жените да искат това, от което се нуждаят. Женската сексуалност не е толкова пряка и пряма. Тя е мистерия. За съжаление, това често е загадка и за самата жена.

Изгубили сте интереса си към секса, защото той не е за вас. Не сте направили нуждите си достатъчно важни. Ако изпитвате удоволствие, ще се показвате всеки път.

Негативните преживявания - невнимателен любовник или дори откровен егоист в кревата – могат да ви направят незаинтересовани от секса.

3. Гладувате за съзнателно докосване

Удоволствието е това, за което е направено женското тяло. Момичета, вие сте чувствени същества.
Ако ви се предостави емоционална и физически безопасна среда, вашето тяло и сексуалността ви ще реагират на допир. На съзнателно докосване.

Какво е съзнателно докосване?

Това е, когато даряващият докосва с присъствие и знанието, че ръцете му са продължение на сърцето му. Съзнателното докосване е изцеление, събуждане и подхранване на душата.
То е, когато може да докоснете друг по начин, който позволява на докосвания да се свърже по-дълбоко със себе си, повишавайки собствената си вътрешна осъзнатост и потенциал за удоволствие.

Ние живеем в лишен от допир свят. Правенето на секс и изключване на съзнателно докосване е като да ядем захарен памук. Имаме чувство, че нещо голямо липсва.

Ако сте жена, която се чуди защо вече не се интересува от секс, не правете грешката да мислите, че има нещо сбъркано у вас.

Вашата система за сексуална реакция е сложна и трябва да бъдете предразположена.

Разберете причината, поради която пазите вашия сексуален център. Поискайте това, от което се нуждаете, и направете сексуалните си нужди важни. Създайте среда, в която съзнателното докосване може да се култивира.

Вашето сексуално удовлетворение е важно и когато сте доволни, ще бъдете много заинтересовани от секса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X