Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които мъжете не правят, когато истински обичат

Доста обичайно е жените, когато са в онзи етап от едни нови отношения, през който постоянно усещат пеперуди в стомаха си, да се чудят дали мъжът, в когото са влюбени, споделя същите чувства.

Искате да повярвате, че това е истинската любов и че той истински си пада по вас, но как да разберете със сигурност дали той наистина се чувства по същия начин като вас?

За да добиете известна яснота, може да потърсите признаци в поведението му към вас, към това, което прави, и към онова, което не прави.
Ако обектът ви на желание ви обича, той никога не би правил тези 5 неща.

1. Не връща отговор на текстови съобщения или телефонни обаждания

Мъж, който е влюбен във вас, никога не би помислил да не върне телефонно обаждане или съобщение, дори и ако любимата му група свири в местния бар или трябва да вечеря с майка си. Мъж, който те обича, иска да има постоянна във връзка с теб. Влюбен господин ще ви каже, че ще вижда с майка си предварително и ще ви се обади след това, за да ви уведоми как е минала срещата. Ако той не поддържа адекватна комуникация, обърнете внимание.

2. Нуждае се от „пространство“

Ако човек е влюбен в някого, той ще иска да прекара възможно най-много време с любимия, премествайки небето и земята, за да се случи това.
Ако мъжът внезапно каже, че има нужда от своето пространство, това означава, че има някои неща, над които трябва да помисли – едното от които твърде вероятно е да не е влюбен във вас. Всъщност той вероятно иска да се раздели с вас.

3. Критикува ви

Понякога критикува начина, по който се обличате, приятелите, с които общувате? Оплаква ли се от начина, по който почиствате къщата, как готвите или прави ли ви забележки за начина, по който паркирате колата си? Ако отговорите са да, тогава помислете за промяна.
Когато един мъж истински се влюби във вас, той вярва, че сте идеални, дори и с вашите несъвършенства. Идеята да бъде дори незабележимо критичен към вас, никога не би му хрумнала дори.

4. Общува с други жени, когато той може да бъде с вас

Разбира се, повечето хора имат приятели от противоположния пол и това е напълно нормално, но ако вашият партньор прекарва времето, в което може да е с вас с други жени, той вероятно не е подходящият човек за вас.

5. Не ви прави приоритет в живота си

Мъжът в живота ви прави ли ви приоритет в неговия? Обмисля ли първо вашите нужди и чувства преди останалите му задължения? Ако го прави, дръжте се здраво за него. Определено е грижовник.
Влюбеният мъж обожава жената, с която е. Той копнее да бъде с нея във всяка минута и се прехласва по всяка дума, която произнесе. Той никога не е критичен и я прави приоритет, доколкото е възможно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X