Напишете дума/думи за търсене

Малки неща, които крадат енергията ни

Всеки има свое собствено енергийно ниво.

Може някой да е злодей или тарикат, но енергията му е силна. И се разминава с всичко, което се изпречи на пътя му, изпълнен е със сила. Или може да бъде любезен, добър индивид, но „угодните” му действия ще тласнат надолу енергията и тя ще загуби високите си нива.

Енергията не е добра или лоша - тя е като електричеството. Или е силна, или едва трепва. Колкото по-слаба е енергията на личността, толкова по-ниско е нивото на човека: здраве, пари, социален статус, влияние върху другите хора - всичко зависи от вашето ниво.

Малки неща, които крадат енергията ни

- всяко дадено, но неизпълнено обещание ни отвежда на по-ниско ниво. Дори и да не можем да изпълним обещанието поради препятствия, пак губим енергия.

- просията взема енергия и ни понижава. Желанието да получите безплатно плодовете на чужд труд, поведението на просяк - това лишава огромно количество енергия

- използването, открадването, „заемането” на чужда вещ, за която човек дори не си признава. Кражбата не лишава крадеца от енергия. Но когато той тайно отвори хладилника и тихо изяде последното парче от тортата, което не е предназначено за него, това лишава високите му нива на енергия. Ако присвоиш чужд текст и го публикуваш в социалните си мрежи, това понижава енергията. Ако представите чужди мисли за свои, това със сигурност катурва енергията по нанадолнището. Въпреки че се уверявате, че това не е кражба.

- атака на завист към по-силния също лишава от енергия. Слабата система се опитва агресивно да влияе на силна система и се поглъща от нея. Колкото повече клюкарствате за силните, толкова по-слаби ставате.

- лъжата и хваленето също отнемат енергията и я свалят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X