Напишете дума/думи за търсене

Защо момчетата толкова обичат аналния секс?

Всяка година се правят стотици порнофилми с фетишизиран анален секс. Жените спорят дали трябва или не трябва да правят анален секс, а мъжете обсъждат помежду си как могат да убедят половинките си да опитат.

Когато жените правят анален секс, преобладаващото мнозинство го прави по молба на партньора си от мъжки пол.
Парадоксалното е, че господата в по-голямата си част съобщават за положителен опит след анален секс с партньорка, докато много дами, които са изпитвали такива назадничави ласки, ги описват като неприятно преживяване, което вероятно не биха повторили.

Защо момчетата харесват толкова аналния секс?

1. Интересуват се от сексуалното разнообразие

Освен това не води до създаването на наследници.

2. Намират жените, които го правят, за по-секси

Мъжете вярват, че жените, които са готови на анален секс, са по-авантюристични, по-чувствени, по-спокойни в леглото и по-оргазмични.

Някои изследвания показват, че дамите, които правят анален секс, съобщават, че имат повече оргазми, не непременно по време на анален секс, а в общата си сексуална активност.

3. Подготовката за него е като интимна любовна игра

В някои взаимоотношения, при които факторите на доминиран и доминиращ играят роля, болката, която една жена може да изпитва при анален секс, е част от привлекателността на начинанието.

Специалното внимание, което се отделя на подготовката, служи като интензивна форма на любовната игра - засилва вълнението, разширява сексуалността и чувствеността на срещата и увеличава шансовете жената да получи оргазъм чрез продължителната любов и стимулация.

4. Аналният секс се разглежда като форма на „подарък“ от жената

Той се смята за дар, направен от любов, внимание и желание на една жена да даде нещо специално и рядко на партньора си. Обикновено аналния секс говори за значително доверие и любов към мъжа.

5. Възприема се от някои мъже като по-малко интимен и по-малко ангажиращ полов акт

Изненадващо голям брой хора не смятат аналния секс за действителен секс. Някои изследвания показват, че до 19% от студентите гледат на аналния секс като на по-малко интимен, по-малко ангажиращ и по-малко важен от вагиналния секс.

6. Аналният секс е друго табу, което трябва да бъде нарушено

В миналото оралният секс е бил табу, тъй като не е свързан с размножаването, а днес той е повсеместен. Аналният секс е просто поредното табу, което се нарушава.

7. Възприемат го като форма на доминиране


Кога аналният секс стана популярен?

Хетеросексуалният анален секс съществува и е популярен сред мъжете от хилядолетия.
Има картини и графики, намерени в Япония, Китай и Европа, както и древни еротични рисунки и керамика от Средиземно море и Южна Америка, изобразяващи мъже, извършващи анален секс с жени.

В някои полинезийски култури аналният секс се практикува изрично като средство за контрол на раждаемостта.

В крайна сметка, през последните няколко десетилетия честотата на хетеросексуален анален секс се покачи. През 50-те години анален секс се съобщава от по-малко от петнадесет процента от населението. Съвременните общи показатели предполагат, че около една трета от мъжете са правили анален секс с жена и малко по-малко жени са получавали анален секс, като тези проценти са по-високи сред сексуално активните хора на 20-годишна възраст.

За тези, които не са правили анален секс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X