Напишете дума/думи за търсене

Само за тийнове: Всички са правили вече секс освен мен...

Всички са правили вече секс, или всички твърдят, че са правили вече секс? Няма как да знаеш, а пък няма нужда да се тревожиш за неща, които не знаеш, нали? Когато пораснеш още малко, ще разбереш, че хората лъжат на кило и без да им мигне окото, особено когато става въпрос за секс. Да, дори възрастните лъжат ужасно често на тази тема. Първо защото в повечето случаи е недоказуемо, второ защото това автоматически ги издига... най-вече в собствените им очи. Ами как не?! Някой ги е пожелал. Прелъстили са някого. Забавлявали са се... Лъжите на тема секс са точно като всички глупави заблуди в социалните мрежи – гледаш я на снимката нахилена, напудрена, щастлива и секси, а в действителност носи вълнени чорапи надолу и това отзад не е „най-якият купон“, а рожден ден на братовчедката, от който тя всъщност няма търпение да избяга.

Във възраст, в която всеки си умира да изглежда по-голям, отколкото е, най-лесно тази илюзия се постига с лъжата, че този някой вече е правил секс. Така че на първо място не вярвай на всичко, което ти се казва.

А сега да приемем, че наистина всички освен теб са правили вече секс. Това не е състезание. Дори да ти изглежда като такова, то не е. Няма стартова линия, нито финална. Няма регламент, няма точки, няма съдия. За да правиш секс, не е необходимо единствено да притежаваш съответната анатомия и партньор със съответното желание. За да правиш секс, е необходима и някаква зрялост. Чувал си, че с годините сексът става все по-добър, нали? Не го казват случайно и не го казват, защото с годините хората ставаме по-разкрепостени. Не, точно обратното. Задръжките ни с годините растат, но зрелостта, която идва с опита и времето, оказва своето огромно влияние върху удоволствието от правенето на любов.

Знаеш ли между другото, че делфините са единствените животни, които изпитват удоволствие от секса? Другите извършват просто полов акт с цел размножаване. Никога не забравяй, че има секс и секс.

Малко или много в тийнейджърска възраст, каквото и да ти говорят „разбирачите“, хората не могат да достигнат онова удоволствие, което идва с годините. Така че ако не целиш размножаване, за къде бързаш?! Всяко нещо се случва, когато му дойде времето, а това, че ще започнеш да водиш полов живот след връстниците си, има своите предимства. Ще пропуснеш всички онези неловки моменти, в които лежиш потен до някого и се чудиш какво толкова му хвалят на това „клатене“.

Няма нужда да разговаряш за своята девственост с хора, които биха се отнесли подигравателно към теб. Толкова им е възпитанието и интелекта. Просто не се срамувай от факта, че си девствен/а и

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X