Напишете дума/думи за търсене

Филмите, които да гледате с цялото си семейство по Коледа

Макар че тази Коледа ще е различна от другите, едно нещо остава същото - желанието ни да се съберем със семейството, да си направим топло какао и да си пуснем някой хубав филм.

Ето нашите предложения за семейни филми, които ще създадат много уют в дома ви.

"Елф"

Въпреки че този филм излезе през 2003 г., приказката за човек, възпитан като елф, който си проправя път в Ню Йорк, бързо се превърна в празнична класика.

„Гринч“ (или „Как Гринч открадна Коледа“)

Нито един списък с коледни филми не е наистина пълен без тази анимационна версия на една от любимите ни празнични истории. Филмът е разказан от Антъни Хопкинс и в главната роля участва Джим Кери.

"Коледните хроники"

С участието на Кърт Ръсел като Дядо Коледа, този весел филм на Netflix проследява две деца, които се сблъскват с Дядо Коледа в собствения си дом - и се озовават на магическо приключение, за да му помогнат да спаси празника. 

"Последната Коледа"

В този празничен филм от 2019 г. Емилия Кларк от Game of Thrones играе момиче от магазин за коледни играчки, което среща очарователния Том, изигран от Хенри Голдинг. Keйт e взeлa ?yп пoгpeшни peшeния и oби?aля нepвнo Лoндoн. А градът ce нaмиpa в нaй-пpe?pacнoтo вpeмe oт гoдинaтa, когато чoвe? пpocтo тpябвa дa ?apa пo тeчeниeтo и дa ce вcлyшвa в cъpцeтo cи.

"Клаус"

Този оригинал на Netflix разказва за пощальон, който се сприятелява с производител на играчки. "Клаус" е страхотен семеен коледен филм, а красивата анимация ще ви позволи реално да усетите коледната магия.

"Коледна песен"

Walt Disney представя обичаната история на Чарлз Дикенс „Коледна песен”, едно възвисяващо и затрогващо приключение за цялото семейство с участието на Джим Кери.

"Животът е прекрасен"

Историята започва в коледната нощ с молитвите на много хора за живота на мъж на име Джордж Бейли, който е решил точно на този ден да сложи край на живота си. Молитвите достигат до Бог и до Йосиф, които решават да им отвърнат и да изпратят ангел, който да  отклони Джордж от намерението му. Ангел-хранителят Кларънс не е от най-умните, но притежава нещо безценно – вярата на дете, простичка и изключително силна.

"Полярен експрес"

Филмът представя Том Ханкс в анимационно приключение по детската книга на Крис Ван Олсбург. Том Ханкс е звездата, а Робърт Земекис - режисьорът, създали този мигновено превърнал се в класика празничен филм. “Вижте и ще повярвате”, казва скитникът, който ще пътува с вас. Ще видите чудеса. И ще им повярвате.

И две от класиките, които със сигурност вече сте гледали, но не може да не включим в този празничен списък.

"Ваканцията"

В една от най-сладките романтични комедии на всички времета титани като Камерън Диас и Кейт Уинслет разменят празнични любовни залпове с "чудовища" като Джуд Лоу и Джак Блек. 

"Наистина любов"

Каквото и да напишем за този филм, ще е малко. Той е зареден с музика, със смях, с любов, с надежда. Той е толкова топъл, че вашият празник вече го очаква.

Имайте светли празници! Бъдете здрави и пазете близките си! Нека следващата година да е по-лека и пълна с обич за всички ни!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X