Напишете дума/думи за търсене

Бюти съвети, които може да не сте чували

Знаем много за поддръжката на красотата си, но знаем ли всичко? Няколко съвета, които не са в стандартния списък.

Добавете матов хайлайтър, за да отворите очите си

Открояването на зоната на очите ви е чудесен начин да изглеждате по-свежи, но ако блестящите сенки не са вашето нещо, опитайте да използвате коректор с няколко нюанса по-светъл от вашия тон на кожата, като го нанесете под свода на веждата си, във вътрешния ъгъл на очите и в центъра на клепача.

Изберете формула за руж според вашите нужди

Разбирането за това от кой тип руж имате нужда, може да ви помогне да постигнете перфектните резултати за лицето си. Формулите на прах работят чудесно на хора с по-големи пори, докато кремовете предлагат свеж завършек и траят по-дълго. Геловете са чудесни за приятен здравословен блясък, но обикновено нямат издържливост, докато стиковете са идеални за тези, които са склонни да се потят много.

Идеално за красиви вежди

Ако сте прекалили с попълването на веждите с тежки моливи, прахове и гелове, може би трябва да опитате с помада за вежди. Нанасянето отнема само 10 секунди и запълва и оформя чудесно, освен това изглежда напълно естествено.

Пудра за по-дълги мигли

Искате по-дълги мигли? Между слоевете спирала опитайте да нанесете малко пудра, тя ще добави и дебелина, и дължина.

Поправете счупения нокът лесно

На всички ни се е случвало: точно когато най-накрая ноктите за израснали и здрави, с еднаква дължина, някое крайче се чупи. Но не посегайте веднага към ножицата – вземете торбичка от чай и откъснете края й. Трябва да имате и лепило за нокти. Залепете листчето от чая и изчакайте няколко минути. Готово!

Отпуснете неудобноте обувки със сешоар

В никакъв случай не си позволявайте да носите неудобни обувки. Това е вредно както за външния вид на краката ви, така и за здравето ви. Ако новите обувки ви стягат, има просто решение. Първо обуйте дебел чифт чорапи, а след това обуйте обувките. Включете сешоара и го насочете към обувките, докато материалът стане по-мек и гъвкав.

Дермаролер - евтин уред за вкъщи, който бързо се справя с бръчки и стрии

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X