Напишете дума/думи за търсене

Маска за през нощта срещу суха кожа и бръчки

Чувствате кожата си стресирана и суха? Спокойно, има маска за лице, която ще реши проблема. Ползвате ли я редовно (веднъж или два пъти седмично), ще се радвате на по-млада, по-здрава и по-озарена кожа на лицето.

До преди време бяхме свикнали да търсим маските за лице в туби, от които се вади продуктът и се размазва на лицето, където престоява няколко минути. След това се появиха шийт маските, които станаха любими на търсачките на красота по целия свят. Те обаче, трябва да признаем, не са особено финансово изгодни. Една хубава шийт маска е минимум 3-4 лева, а повечето са над 5 лева, което за еднократен продукт си е скъпо удоволствие.
И после някой измисли маските за цяла нощ.

Какво прави маската за през нощта

Проектирана да помогне на съставките да проникнат по-дълбоко, докато спите, маската за през нощта работи едновременно като бариера и като уплътнител. Лекото покритие на този продукт предотвратява затварянето на мръсотията и праха във вашите пори и "заключва" активните съставки върху кожата на лицето ви, позволявайки им да свършат максимално работа, без да се изпаряват.

Тези маски са проектирани да издържат по-дълго върху лицето ви, да бъдат по-мощни и да постигнат чудесни резултати през нощта като интензивна хидратация, изсветляване и успокояване.

Проучванията показват, че носенето на маска през нощта е в помощ на процеса на обновяване на кожата. Когато тялото е в дълбок, спокоен сън, метаболизмът на кожата се забързва и оборотът и обновяването на клетките ескалират.

На второ място, те заключват влагата върху кожата ви, вместо тя да се абсорбира веднага. Хидратацията е изключително важен фактор в борбата срещу стареенето, особено когато започнат да се получават бръчки. С напредване на възрастта нивата на хидратация на кожата ви ще спаднат, което означава, че ще откриете предимствата на маските за през нощта.

Препоръчително е да се търси маска с пептиди, серамиди и хиалуронова киселина. Тези съставки подпомагат производството на колаген, който може да изглади фините линии и бръчки и да заключи влагата за осем часа.

Как се използва маска за през нощта

Повечето хора използват маски за една нощ веднъж или два пъти седмично и това е напълно достатъчно. Нанасят се на суха и чиста кожа като крем. Изчакайте поне 30 минути, преди да се легнете, за да не остане маската върху калъфката на възглавницата. Нанасяйте с чисти ръце.

На сутринта изплакнете идеално и приложете продуктите, които обичайно ползвате в сутрешната си рутина.

6 начина да се разкрасим, докато спим

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X