Напишете дума/думи за търсене

7 неща за безплодието, за които никой не говори

Първо идва любовта, след това бракът, след това планираният секс и безкрайните прегледи при гинеколога...
специалисти за лечение на плодовитост с лекар на средна възраст, който непрекъснато гледа между краката ви. Добре дошли в света на правенето на бебе на немалко двойки.

Все още има стигма върху двойките, които имат проблеми с фертилността. Докато всеки човек, който страда от невъзможност за зачеване, ще се справи с него по различен начин, ето седем неща, които с които бихте искали да сте наясно, преди да преминете през това пътешествие.

1. Безплодието не е запазено за жени над 37 години
... или за жени с диагносицирани проблеми. Има и категория „необяснимо безплодие“, която може да застигне момичета на 29/30 години. Помнете, че всяка двойка е различна и няма тяло с тяло еднакво.

2. Времето се усеща като враг
Когато лечението не работи и с всеки изминал месец вашите възможности за репродукция стават все по-ограничени, след определен период от време много жени се чувстват така, сякаш никога няма да могат да заченат.

3. Да бъдеш около децата е трудно
Всъщност е трудно да бъдеш около родители, които имат деца. Да видиш количка на улицата е трудно, а да видиш жена с бременна е още по-трудно. Защото вижте №2.

4. Лечението е скъпо
Казват, че да се грижиш за бебе е скъпо. Не, правенето на бебе е скъпо.

5. Безплодието е всепоглъщащо
Седмицата може да изглежда като месец, месецът може да изглежда като година и една година може да изглежда като цял живот, когато се опитвате да се съпротивлявате на раздаденото от звездите. Когато животът ви се контролира от назначения на лекар, кръвни изследвания и ежеседмични вагинални ултразвуци (секси, а), е трудно да мислите за нещо друго.

6. Хормоналната терапия не е шега
Когато страдате от безплодие и се лекувате, вие се чувствате като спортист, употребяващ допинг. Засяга всичко - вашите емоции и вашето тяло. Жените могат да изглеждат и да се чувстват бременни в резултат на хормони и да не бъдат бременни. Това е извратена шега.

7. Отчаянието е осезаемо
Жените, преминали през лечение от безплодие, ще направят понякога странни неща, за да имат бебе. Ако чуят, че някоя бабина деветина или някой знахар или лечител ще им помогне, ще отидат вдън гори тилилейски, за да се сдобият с така лелеяното бебе.
Китайска билкова отвара със съмнителен вкус? Медитация за зачатие, която ви насърчава да си представите утробата като безопасно, топло и уютно място? Естествени продукти, направени само от продукти от трева? Когато хората вярват, че може никога да нямат деца, те правят луди неща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X