Напишете дума/думи за търсене

зеленчуци

;
Хитрите помощници в кухнята,
които правят живота ни по-лесен

Хитрите помощници в кухнята, които правят живота ни по-лесен

Да се готви в правилно оборудвана кухня, е истинско удоволствие – когато за всяка кулинарна операция имате малък помощник, всичко става по-бързо и максимално ефективно

Как да контролираме розацеята с диета

Как да контролираме розацеята с диета

Розацеята е хронично кожно заболяване на лицето, което се характеризира със зачервяване, разширени капиляри, образуване на пустули и други обриви. Около 10% от населението на света е податливо към

Навиците, с които изглеждаме по-млади след 50

Навиците, с които изглеждаме по-млади след 50

Никога не се оставяйте някакви цифри да определят това как се чувствате спрямо себе си и своите безценни години натрупан опит. Напротив, използвайте ги

Защо трябва да спрем да принуждаваме децата да ядат зеленчуци

Защо трябва да спрем да принуждаваме децата да ядат зеленчуци

Едва ли има дете, което да не е побутвало в ъгълчето на чинията я моркови, я грах, я тиквички или броколи. "Яж си зеленчуците" е една от честите реплики на родителите, които все се надяват

Испанската кухня – микс от вкусното на гърците и римляните (+рецепта)

Испанската кухня – микс от вкусното на гърците и римляните (+рецепта)

Невероятният гастрономичен калейдоскоп, който представлява испанската кухня, е амалгама от кулинарните предпочитания на финикийци, гърци, римляни, картагенци и араби

Меню за дами, които искат да отслабват

Меню за дами, които искат да отслабват

Момичета и зрели дами спортуват и се чудят защо не свалят нито килограм. Подлагат се на диети и не само че не отслабват, но след време, като им писне да се лишават от любимите си храни

Пема Цецо: Егото е причина за много  болести

Пема Цецо: Егото е причина за много болести

коя е тя Пема Цецо е родена през 1977 г. в Аруначал Прадеш, Индия. Завършва начално училище през 1994 г. с награда стипендия от правителството на Индия и продължава да учи икономика и социология в

Кой начин на топлинна преработка е най-здравословен

Кой начин на топлинна преработка е най-здравословен

Обработването на храната чрез огън е било важна цивилизационна стъпка на първобитния човек. При всичките промени, които кулинарията е претърпяла през годините и до днес

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Важни съвети за съхраняване на продуктите (втора част)

Много голяма част от продуктите запазват или губят своите качества според начина, по който ги съхраняваме. Затова прочетете внимателно тези съвети за съхраняване на продуктите и ги запомнете

Как да разпознаем ГМО храните

Как да разпознаем ГМО храните

За генетично модифицираните (ГМО) храни сме чували всякакви, най-противоречиви митове. Какво се крие зад този термин, опасни ли са и как да ги различаваме

X