Напишете дума/думи за търсене

месо

;
Как лесно да проверим качеството на храната

Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът е една от най-старите подправки, появил се първо в Близкия Изток и източните средиземноморски острови. Използван е в Египет още преди 3500 години

Кога се добавя солта при различните видове ястия

Кога се добавя солта при различните видове ястия

Ще започнем с това, че се срещат все повече привърженици на безсолното готвене и ядене. Всички знаем за вредата от солта, но малцина могат да приемат храната напълно безсолна

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Какъв е смисълът да следите за качеството на продуктите, които купувате, да пазарувате само органични храни, а да ги оставяте да се развалят за нула време

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Как да готвим бързо и вкусно в уок (+видео)

Уокът е куполовиден тиган, който обикновено се използва за готвене на китайска кухня и стир фрай (бързо пържене). Той изисква по-малко мазнина и разпределя топлината равномерно

Суровоядната диета BARF за котки - полезна или не?

Суровоядната диета BARF за котки - полезна или не?

Диетата BARF за котки е комбинация от органична сурова храна, месо плодове и зеленчуци. Тази диета е създадена от Ян Билингхърст, австралийски ветеринарен лекар, който е убеден

Вкусни идеи за експресна вечеря с месо

Вкусни идеи за експресна вечеря с месо

Запеканка с кайма и ябълки 35 мин/ 4 порции Прибавете към 400 г кайма 1 яйце и настъргано индийско орехче на вкус. Смесете добре. Почистете и настържете 160 г кисели ябълки

Готварски грешки, които съсипват храната

Готварски грешки, които съсипват храната

Най-вероятно доста от вас добавят олио или зехтин във водата, когато варите макаронени изделия, за да не се слепи. Въпреки това мазнината може да е в ущърб на пастата

Как е най-добре да размразяваме месо

Как е най-добре да размразяваме месо

Погрешното размразяване на месо увеличава риска от заболявания, пренасяни с храната, предупреждава Карън Блексли, координатор на Центъра за бързо реагиране в държавния университет в Канзас

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

X