Напишете дума/думи за търсене

месото

;
Хранителни навици, които може да ни разболеят

Хранителни навици, които може да ни разболеят

Всеки от нас има своите хранителни навици - те се формират от най-ранна възраст под влияние на семейството, обкръжаващата среда, културата, националните особености

Пеганство - събирателният тренд в здравословното отслабване

Пеганство - събирателният тренд в здравословното отслабване

Готови сме на всичко в името на здравето и стройното тяло - а трендовете в кулинарията и отслабването не спират да ни поднасят нови предложения. Една от последните моди е пеганството - комбинация от

Как да избираме правилно месо

Как да избираме правилно месо

Изборът на качествено месо, съответстващо на ястието, което искате да приготвите, е цяла наука. И ако за някои месото на щанда изглежда еднакво, опитните кулинари умеят не само с един поглед да

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът – господарят на маринатите и рибата (+рецепта)

Анасонът е една от най-старите подправки, появил се първо в Близкия Изток и източните средиземноморски острови. Използван е в Египет още преди 3500 години

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Хитри начини за запазване на храната свежа за по-дълго време

Какъв е смисълът да следите за качеството на продуктите, които купувате, да пазарувате само органични храни, а да ги оставяте да се развалят за нула време

Вкусни идеи за експресна вечеря с месо

Вкусни идеи за експресна вечеря с месо

Запеканка с кайма и ябълки 35 мин/ 4 порции Прибавете към 400 г кайма 1 яйце и настъргано индийско орехче на вкус. Смесете добре. Почистете и настържете 160 г кисели ябълки

Готварски грешки, които съсипват храната

Готварски грешки, които съсипват храната

Най-вероятно доста от вас добавят олио или зехтин във водата, когато варите макаронени изделия, за да не се слепи. Въпреки това мазнината може да е в ущърб на пастата

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

Люси Евтимова: Бобът има доста по-полезни качества от киноата (+рецепти)

Люси Евтимова: Бобът има доста по-полезни качества от киноата (+рецепти)

Много харесвам в нейните рецепти тяхната веселост и непретенциозност. Да, весели са хапките в блога на Люси Евтимова. С достъпни продукти, бързи и лесни дори за начинаещи кулинари

Как да приготвим идеалната коледна пуйка

Как да приготвим идеалната коледна пуйка

Ако за празниците очаквате много гости, един от най-добрите варианти за основно ястие е печената пуйка - освен че е вкусно, месото й е изключително полезно

X