Напишете дума/думи за търсене

рецепти

;
7 стъпки към безупречния козунак

7 стъпки към безупречния козунак

Великден е един от най-важните християнски празник, който свързваме с богата празнична трапеза. На нея неизменно присъстват козунаците. Предлагаме ви някои изпитани съвети

Зиче от "Черпак с мерак" изкушава с автентични родопски рецепти

Зиче от "Черпак с мерак" изкушава с автентични родопски рецепти

В своя блог „Черпак с мерак“ Здравка от десет години публикува само мераклийски рецепти. Тя е родопско дете и е отгледана от своята баба с най-вкусното от родопската кулинарна традиция

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Той започва с опитите край печката още като съвсем малък. Неговата леля, съзряла таланта му, го насочва към професионалната гимназия по туризъм във Велико Търново

Яйчено руло с топено сирене

Яйчено руло с топено сирене

Необходими продукти: 4 яйца 1 с.л. масло сол и пипер на вкус 50 г топено сирене Начин на приготвяне: 1. Разбийте яйцата добре, добавете сол и пипер според предпочитанията си и разбъркайте. 2

Бадемови бисквитки "Сърца"

Бадемови бисквитки "Сърца"

богато на витамин А лесно 60 мин 12 порции За една порция: 245 ккал мазнини 16 г холестерол 92 мг въглехидрати 21 г протеини 3,5 г фибри 0,6 г необходими продукти: 1 ч.ч. масло 1/2 ч.ч

Храните, които предизвикват зависимост

Храните, които предизвикват зависимост

Удоволствията, които получаваме по различни начини, всъщност въздействат еднакво на мозъка ни. Но въздействието върху мозъчния център на удоволствието в известна степен е манипулация - искаме още и

Ванилова торта с крем сирене

Ванилова торта с крем сирене

богато на витамин А лесно 8 порции 50 мин + охлаждане За една порция: 470 ккал мазнини 26,4 г въглехидрати 49 г холестерол 120 мг протеини 9,4 г фибри 1 г необходими продукти: 150 г масло 1 ч.ч

Пиле в бекон и топено сирене

Пиле в бекон и топено сирене

необходими продукти: 4 долни пилешки бутчета 1 ч.л. универсална зеленчукова подправка 4 филийки бекон 2 с.л. зехтин 100 г кашкавал 100 г топено сирене сол и пипер на вкус начин на приготвяне: 1

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Имаме удоволствието да разговаряме с Едгар Бурс - най-популярния майстор-готвач в Холандия. Неотдавна той беше в България, за да покаже различни техники за приготвяне на телешки специалитети

Две суперлесни рецепти за туршии

Две суперлесни рецепти за туршии

Време е за туршии. Българинът ги обича, те са традиционно на трапезата ни и ние ще ви покажем две от най-лесните и сполучливи рецепти днес. Класическа туршия 2 кг карфиол 2 кг чушки 2 кг моркови 2 кг

X