Напишете дума/думи за търсене

Ударната диета на Петър Димков

Лечителят Петър Димков няма нужда от представяне. Неговите книги и рецепти се предават от поколение на поколение в семействата, като са помогнали на стотици хиляди хора да оздравеят и да се чувстват по-щастливи.

Неговата ударна диета е създадена с цел оздравяване, но тя води и до смъкване на килограми. Може да я правите веднъж месечно или веднъж на два месеца в зависимост от това какво целите и как ви понася.

Доброто на тази диета е, че не води до неприятния йо-йо ефект. Диетата трае осем дни.

Първи ден: Сварете 1 кг картофи и ги изяжте без нищо – без сол, без подправки, без мазнина.

Втори ден: Изяжте 3 кофички кисело мляко. Ако имате непоносимост към него, може да си направите овесено. Другият вариант е да ядете печена или варена тиква на корем, но без никаква добавена захар.

Трети ден: Хапнете килограм и половина плодове и зеленчуци по свой вкус. Отново зеленчуците не бива да са подправени с нищо и най-вече – консумирайте без никаква мазнина.

Четвърти ден: Сварете си компот, но без захар. Може да изядете неограничено количество.

Пети ден: Менюто се състои от 3 сварени яйца. Без сол, без подправки, без зехтин или олио.

Шести ден: Половин килограм плодове и зеленчуци. Нека са ви вкусни и по ваш избор, но без сол и без допълнителна захар.

Седми ден: Хапнете 2 кофички кисело мляко, но ако вече не издържате, заменете го с 300 грама варено пилешко месо без сол и подправки. Другият вариант отново е да замените с варена или печена тиква без захар и мед.

Осми ден: Изпийте 1,5-2 л минерална вода.

Във всички дни пийте много вода. Минимумът е 1,5-2 л.

Следват осем дни на захранване, което е много важно. Тук няма стриктни указания, но е добре за закуска да хапнете плод и филийка, но не с бял хляб.

На обед хапнете малко пилешко или риба и салата, съчетана с печен лук. Петър Димков казва, че печеният лук е изключително полезен.

За вечеря си направете зеленчуково пюре и някакъв плод за десерт. Отново продължавайте да пиете много вода. Шипковият чай също е силно тачен от лечителя.

Лили Димкова: Лъжата е в основата на всички болести

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X