Напишете дума/думи за търсене

Ако на мъжа му отнема твърде много време да свърши, направете тези 4 неща

На мъж, който издържа наистина дълго време в леглото, в началото се гледа с добро око. След това се превръща в проблем.

Ако е необходимо цяла вечност, за да накарате мъжа си да достигне кулминацията, това не е толкова забавно за вас или за вагината ви. Когато триенето, което стартира толкова обещаващо, започне да ви третира по грешен начин, може да получите синини, разкъсвания и подуване на срамните устни.

И двамата партньори трябва да задоволят нуждите си по най-удовлетворяващия начин, но, по дяволите, може ли да свърши сега?
Не искате да започнете да симулирате оргазми, защото това ще внесе елемент на нечестност в отношенията и ще постави под въпрос легитимността на предишните ви оргазми.

Какво трябва да направите, когато навашияпартньор се нуждае от цяла вечност, задастигне до оргазъм?

1. Използвайте смазка, смазка и още смазка
Поддържането на гениталиите хлъзгави може да помогне и на двама ви да получите оргазъм и ще помогнете за проблема с триенето, особено след като се почувствате сухи след маратонска секссесия.

2. Сменете предавките
Разбира се, сексът е страхотен, но променете темпото, ако партньорът ви иска да продължи, а вие чувствате болка.
Предложете му да излезе от вас, а вие го довършите с ръка, фелацио, взаимна мастурбация или може да го гледате, докато се докосва сам.

3. Смесете нещата
Опитайте различни позиции и сценарии. Помислете за нещата, които той е споменавал, че е харесвал в миналото и ги правете.

4. Кажете му, че искате да спрете
Ако откриете, че се молите това да приключи скоро, трябва да го уведомите. Може да опитате да му прошепнете в ухото, че искате той да достигне кулминацията вместо вас.
Сексът трябва да бъде забавен и удовлетворяващ и за двете страни и е много важно да уведомите партньора си какво чувствате и за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X