Напишете дума/думи за търсене

6 признака, че партньорът ти е правил секс, но не и с теб

Има начини да разберете дали половинката е разменяла плътски ласки с някой друг. Това не е „шесто“ чувство, а по-скоро способността да се забелязват очевидни промени в поведението й, които е трудно да се скрият.

Вашият партньор избягва физически контакт с вас
Една от основите на всяка здравословна връзка е физическият контакт.
Така че, ако партньорът ви е спрял да ви гали, да ви съблазнява и да търси възможности за физически контакт с вас, това може да е защото нещо различно се случва в ежедневието му. Често, когато човек е неверен, той демонстрира избягващо поведение. Това може да бъде причинено или от вина, или от удовлетворението, което получава от някой друг.

В други случаи физическата динамика се променя, защото нещо е нарушило доверието или има други проблеми, които се случват във вашите отношения. Понякога няма достатъчно вербална комуникация, за да се изрази недоволство и затова то се показва чрез такова поведение.

Телесната миризма е различна, когато партньорът ви е правил секс с някой друг
Различни проучвания показват, че миризмата има ключова роля в човешките взаимоотношения. Ако сте с партньора си от дълго време, вероятно може да потвърдите, че той има специфична миризма, която лесно може да разпознаете.

Знаете какъв е ароматът на шампоана му или дали използва нов парфюм. Така че, когато миризмата на партньора ви се промени подозрително, може да подозирате, че е бил с човек, различен от вас.

Когато изневярата е по-очевидна, може да разпознаете миризмата на парфюм или одеколона на любовника или любовницата.

Ако изневярата е нещо скорошно, неверникът дори може да има онзи издайнически „сексуален“ аромат, който всички сме наясно как да разпознаем.

Много е уморен без причина
Ако партньорът ви винаги е твърде уморен, за да прави секс, това може да е знак, че нещо не е наред във връзката.
Леко объркващ знак, че партньорът ви е правил секс с някой друг, е усещането за сънливост. Казвам „объркващо“, защото понякога този симптом може да бъде продукт на неговата работна рутина или безсъние.

След секс тялото освобождава невротрансмитери, които предизвикват състояние на сънливост, което е почти толкова приятно, колкото и самият секс.
Ето защо, ако партньорът ви внезапно е много уморен, това може да се дължи на този фактор.

Не поддържа ерекцията си
Докато някои мъже са в състояние да отвърнат на сексуалните щения както на половинката си, така и на любовницата си, други господа може да започнат да имат проблеми с ерекцията. Ако вашият човек се уморява всеки път, когато се опитате да го съблазните, или той се опита и не получи ерекция, нещо не е наред.

Проблемите с еректилната дисфункция могат да бъдат свързани със стрес и различни заболявания като високо кръвно налягане, диабет и атеросклероза... Но ако знаете, че това не е причината, може би
партньорът ви оставя сексуалната си енергия в чуждо легло.

Постоянно е в банята
Когато живеете с някого дълго време, може да разпознаете неговите рутини за хигиенизиране. Заради това може да ви се стори много странно, ако той внезапно си вземе душ в средата на деня или се отива веднага да се „отпусне“ в банята, когато се прибира от работа.

Когато партньорът ви е правил секс с друг човек, той може да почувства тази „непреодолима“ нужда да отмие всякакви издайнически признаци за това. Затова той ще се къпе толкова често, колкото е необходимо, дори ако обикновено не се къпе в определено време.


Партньорът ви отказва да говори за това или се ядосва, ако споменете нещо в тази връзка
Как се държи партньорът ви, когато решите да изложите подозренията си?
Може би това е най-очевидният знак, че партньорът ви е правил секс с някой друг. В крайна сметка, ако той няма какво да крие, тогава защо трябва да се ядосва, че питате?

Ако вашият любим е правил секс с някой друг, той ще избягва темата, ще търси извинения за отсъствията си или, ако всичко друго не успее, ще ви се ядоса „заради вашето недоверие“.

Какво да направите, ако партньорът ви е правил секс, но не и с вас?
Всяко от тези поведения може да бъде синоним на изневяра. Ако няма какво да крие, той ще отдели време да ви изслуша и да разреши притесненията, които имате. Освен това партньорът ви ще се опита да ви докаже по всякакъв възможен начин, че това, което казва, е вярно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X