Напишете дума/думи за търсене

Мъже, спрете да правите същите 5 грешки в леглото, моля

Има много погрешни схващания относно секса и сексуалността, особено когато става въпрос за жени.

За съжаление, много мъже са дезинформирани за това как да угодят на своите партньорки.
Разбира се, има много страхотни любовници. Все пак има някои основни правила, които важат за повечето жени.

Така че в духа на това да помогнем на двойките да имат по-добър секс и по-добри взаимоотношения, ви представяме петте най-големи грешки, които мъжете допускат в леглото.

1. Предполагате, че жените имат (нямат) същото сексуално желание като мъжете
Не вярвайте нито за секунда, че жените не обичат секса или искат секс толкова много, колкото мъжете. Въпреки че със сигурност има индивидуални различия между двата пола, жените обичат секса и искат секс; те просто не си падат по лошия секс. Така че, ако вашата приятелка или съпруга ви отказва ласки, първото нещо, което трябва да попитате, е как може да направите интимността ви между чаршафите за нея по-добре, а не как може да я накарате да се грижи по-добре за задоволяването на вашите сексуални нужди.

2. Отправяте се директно към гениталиите й и пропускате любовната игра
Една жена се наслаждава на удоволствието от докосването и галенето на цялото й тяло. Харесва й да я целуват и съблазняват. Особено й харесва да усеща очакването най-накрая да акостирате „там, долу“. Отделете време да си проправите път бавно по цялата й снага.

Докато стигнете до клитора й, тя ще бъде в рая. Не бързайте с любовната игра. Една жена знае кога нейният мъж обича и цени всеки сантиметър от тялото й. Нищо не възбужда едно пораснало момиче повече от това, когато нейният мъж се наелектризира от докосването, галите и целуването й навсякъде.

3. Отнасяте се с клитора й като с пенис
Тялото на жената е различно от това на мъжа. Не се опитвайте да се отнасяте към гениталиите й, както се отнасяте към вашите собствени. Разберете какви видове докосване й харесват най-много. Не бързайте, за да не се чувства претупана. Не преминавайте към половия акт твърде бързо.

Повечето жени се наслаждават на оргазъм чрез клиторална стимулация преди вагинално проникване. Разбира се, това не означава, че жената не може да се наслади на нов оргазъм по време на секса. Но помнете - всяка жена е различна. Някои имат вагинален оргазъм, а други не.


4. Започвате и приключвате любовната игра възможно най-бързо

Любовната игра продължава 24/7 за жена. Колкото по-внимателни сте към генералните й нужди, толкова по-свързана се чувства тя. Колкото по-свързана се чувства тя, толкова по-отзивчива ще бъде към сексуалните ви срещи.

Ако половинката ви е уморена от дълъг ден и вие сте в настроение за секс, направете хубава гореща вана за нея, сложете децата да спят и това уморено "остави ме на мира" настроение ще се промени. Грижата за вашата половинка е най-добрият афродизиак, който може да консумирате. Бъдете страхотен партньор на любимата си и тя ще бъде страхотна тигрица в замяна.

5. Правите секс само по ваш начин
Повечето мъже поемат водещата роля в сексуалните контакти. Но дори когато една жена поеме инициативата да прави секс по различен начин, разбирайте по нейния начин, тя набързо е вкарана в „правия” път от мъжа, който я тика към неговите разбирания за плътски удоволствия. Не предполагайте, че само защото сте видели някаква страна позиция в порнофилм, че това ще зарадва партньорката ви.

Жените не искат да се чувстват сякаш трябва да изглеждат и да се държат като порнозвезди. Жените имат свои собствени предпочитания за това как обичат да правят секс. Уверете се, че сте открили какво харесва вашата половинка. И я оставяйте да води шоуто от време на време. Уверете се, че нейните нужди са задоволени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X