Напишете дума/думи за търсене

Как да правим секс като истински професионалист

Какво се случва, когато попитате най-големи експерти по любов, връзки и секс в света за техните любими съвети и трикове как да правите по-добър секс?
Получавате много полезна информация за това как да правите не само по-добър секс, но и имате най-добрия секс, който изобщо сте преживявали някога.

1. Фокусирайте се върху самоудоволствието
„Опитайте се да направите автосекса приоритет за един месец. Поставете си за цел да разширите своя репертоар за самостоятелен секс. Научете се сами да изпитвате оргазъм. Разберете за какво е гладно тялото ви.“

Ейнджъл Сноу, секс треньор и секс педагог

2. Използвайте чувството си за допир
„Основата на секса е докосването, но повечето от нас никога не се научават как да използват ръцете си, за да доставят удоволствие. Отделете време, за да овладеете уменията за масаж и еротично докосване и ще отключите много повече удоволствие. Ръцете са най-добрата сексиграчка, изобретявана някога, на която дори няма нужда да сменяте батериите!"

Крис, Механика на удоволствието

3. Задавайте въпроси относно предпочитанията
„Да бъдеш страхотен в леглото, се научава чрез практика, напътствия, обръщане на внимание на звуците и движенията на момчетата. Не сте сигурни дали сте добри? Задавайте въпроси като „Какво най-много ти хареса?“ или „Харесва ли ти повече, когато използвам и ръцете си, или само устата си?“ Но не питайте мъжа как сте се справили по време или веднага след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтересовани от общуването."

— Лоръл Хаус, автор и треньор по международни запознанства

4. Кажете "Да!"
„Вместо да измисляте извинения защо не искате да правите секс с партньора си, да измисляте причини защо не искате да опитате нещо ново като ролева игра или лека фолма на садо-мазо и да отричате собствените си фантазии, какво ще стане, ако просто каза „да“ и си позволите да бъдете отворени към преживяването?
Отварянето на себе си към възможностите ви позволява да се свържете по-дълбоко с партньора си и със собствените си желания."

— Дебра Маус, автор и лайф треньор

5. Спомнете си златното правило за по-добрия секс: „Първо дамите“
„Препоръчвам на мъжете винаги да довеждате партньорката си до оргазъм преди проникване. Тази стратегия премахва натиска от неговото представяне, прави половия акт много по-приятен и гарантира, че и двамата се чувствате доволни всеки път!“

— Крис, Механика на удоволствието

6. Свържете се на няколко нива по време на секс
"Страхотният секс е много повече от физически акт. Когато вие и вашият партньор сте свързани на много нива като умствено, емоционално и духовно, вашият сексуален живот ще бъде дори по-добър, отколкото бихте могли да си представите."

— Джанет Онг Цимерман, треньор по взаимоотношения и съавтор на „Сексуални тайни на един сочен любовен живот“

7. Използвайте устата си по повече от един начин
„Мръсни приказки. Това незабавно ще промени сексуалния ви живот. Трябва да накарате мъжа си също да започне да говори.
Всъщност той трябва да покрие 95 процента. Как да го накараш да си отвори устата? Задайте пример. Вие започнете първи. Добавянето на мръсни приказки към сексуалната си рутина ще ви позволи да постигнете оргазъм по-дълъг, по-силен и по повече пъти!"

— Лоръл Хаус, автор и треньор по международни запознанства

8. Фокусирайте се върху чувството и удоволствието по време на секс
„Твърде често жените се тревожат как изглеждат в леглото. Препоръчваме да се съсредоточите върху вашите усещания. Затворете очи, потопете се в акта и обърнете внимание на усещанията. След като разберете колко удоволствие е способно да изпита тялото ви, вашето себеуважение ще се изстреля до покрива!"

— Крис, Механика на удоволствието

9. За по-добър секс възбудете всички сетива
Докосване: сатенени чаршафи, гладка кожа. Миризма: свещи, масла. Вкус: покрити с шоколад ягоди, шампанско. Визия: вие в секси бельо. Звук: релаксираща, секси музика."

— Лора Андерсен

10. Ентусиазмът и нетърпението са дълъг път
„Нищо не е по-секси за мъжа от партньорка, която е ентусиазирана и нетърпелива да изпробва нови неща в спалнята. Така че говорете мръсно, поемете водеща роля от време на време, инициирайте секс и бъдете първатат, която ще предложи нова позиция. "

— Шон Джеймсън, сексексперт и автор на „Библията на лошото момиче”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X