Напишете дума/думи за търсене

Марс в Близнаци - не влизайте в излишни разговори и безсмислени битки

На 20 август Марс започва своето пътуване през знак Близнаци, което този път необичайно ще продължи до 24 март 2023 г.

Дългият престой на планетата в знака се дължи на нейното ретроградно движение, което ще започне на 30 октомври, в 25 градус и ще приключи на 15 януари 2023 г., в 8 градус в знака.

През последните два месеца Марс се чувстваше уважаван, ценен и обгрижен гост в знак Телец. Това гостуване ни накара да търсим повече комфорт и спокойствие в ежедневието си. Донесе ни търпение и постоянство да бъдем успешни и последователни в делата си.

Време е за повече движение, комуникации, общуване, любопитство, търсене и свързване.

Марс е планета носеща раздвижване, нов заряд, енергия и желание за промяна в сферите свързани с учене, пътуване, общуване, получаване и даване на информация, нови знания, писане и запознанства. Тук не очаквайте от Марс спокойствие и безразличие. Правилата в дома на Близнака ще изискат от нас да отворим вратата на дома си и да излезем навън. Страхотно, нали? В компанията на всеки нов ден ще ни се иска повече да бъдем сред приятели. Ще имаме желание да чуем, да разберем и да научим нещо ново и различно за гледната ни точка. Ще търсим повече активност, излизане сред природата, комуникации, запознанства и свежест в дните си.

Между 15 септември и 1 октомври приятна компания на Марс ще предоставя мъдрия и видял много Сатурн, който ще има възможността да усмирява буйния нрав на Марс, като му дава полезни съвети, повече търпение и последователност в делата. Тази компания ще ни спира от безполезно бързане, ще ни кара да подреждаме нещата по приоритет и ще ни дава възможност да действаме на няколко професионални фронта. По това време ретроградния Меркурий ще прави напрегнат аспект с Марс и това ще изпита умението ни да контролираме контактите си, като споделяме по-малко и действаме повече. Не влизайте в излишни разговори и безсмислени битки. Оставете някого да побеждава, преди да е разбрал какво губи. Периодът е благоприятен за раждане на нови идеи, но не и за тяхното стартиране.


Между 23 септември и 15 октомври планетата Нептун влиза в конфликтен разговор с Марс, но това ще ни накара да се вслушваме в интуицията и да действаме предпазливо.

Между 30 октомври и 15 януари 2023 г. Марс ще е ретрограден. В този период не стартирайте важни дела, не започвайте бизнес, не правете рискови пътувания и бъдете търпеливи и внимателни в комуникациите си. Времето е подходящо за ревизия на стари лични и професионални отношения. Бъдете открити и споделяйте, онова което търсите и цените. Възможно е информация която дълго сте криели да излезе наяве. Очаквайте новини които отдавна търсят вашето внимание.

Динамичен и разнообразен ще е периодът за всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Докато Марс не е ретрограден, може да очаквате развитие в делата и разцвет.

Ретроградният период обаче може да ви донесе спиране и забавяне в бизнес отношения, планове и цели. Бъдете активни между 3 и 29 октомври да постигнете голяма част от целите си.

Телците и Раците ще се радват на известно спокойствие и лекота. Те могат да продължат заниманията си, съобразявайки се с периодите на ретрограден Меркурий и Марс.

Скорпионите и Козирозите е възможно да се чувстват объркани и притеснени. Тях съветвам да следват плановете си и да се доверят на времето. То ще им даде много отговори, за които няма нужда предварително да изпитват тревога.

Най-сложен ще е периодът за всички Деви, Стрелци и Риби. Те могат да очакват неочаквано затворени врати, неотговорени повиквания и провалени планове. Този период ще ви даде отговори, които отдавна чакат да получат място в живота ви.

Време е да приемете случващото се, като възможност за нещо по-добро и значимо в живота ви.

Желая на всички уютен период.
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X