Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете с шкембета са по-добри любовници?

Хей, момичета! Дайте си почивка от точенето на лиги по оня Аполон с плочки на корема и вместо това насочете погледа си към често пренебрегвания двойник на Хоумър Симпсън. Не е изключено след време да ми благодарите за това.
Въпреки че на пръв поглед може да няма най-привлекателната физика, мъжът с биреното коремче може да се окаже доста приятна изненада в други важни аспекти, ако разбирате какво имам предвид.

В крайна сметка кой се отказва от допълнителна възглавница за гушкане, нали?

Проучване от 2017 година, проведено в Турция, заключава, че мъжете с наднормено тегло и очевидно шкембе издържат по-дълго в леглото от по-атлетичните си колеги.

Тези героични изследователи изследвали Индекса на телесна маса (ИТМ) и сексуалното представяне на 100 мъже, търсещи помощ за сексуални дисфункции, в сравнение със 100 мъже, които не съобщават за проблеми.

Резултатът? Мъжете с по-висок ИТМ и с неособено привлекателни тела, издържали средно 7,3 минути, докато по-слабите участници в изследването едва успявали да издържат 2 минути. Ужасно, нали? Разликата от пет минути е доста значителна.
Изследователите открили, че по-фините господа също са по-
склонни да страдат от преждевременна еякулация.

Точно така, мъжът от фитнес залата, по когото ви текат лигите през последните шест месеца, всъщност може да е много по-лош в леглото от някой много по-слабо тонизиран и пухкавелко. Това може да е малко разочароващо за вас, ако търсите мъж с видими мускули и атлетизъм.

На пръв поглед това може да изглежда нелогично. Пенисът често се нарича пръчка за измерване на здравето на мъжа, така че не ли логично господата с по-здравословно тегло да могат да издържат по-дълго? Не точно. Учените твърдят, че е по-сложно от това.

Повече мазнини по корема означава, че въпросният мъж съдържа повече от женския полов хормон естрадиол, който помага за потискане на оргазма. Изследователите дори стигат дотам, че твърдят, че господата с по-малко мъжествени тела имат предимство в издържането, отколкото мъж, който е двойник на Райън Рейнолдс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X