Напишете дума/думи за търсене

5 черти на мили, отдадени мъже, които в началото може да изглеждат като лоши качества

Знаете всичко за „червените знамена", тези знаци, които изскачат и ви карат да се чудите дали нещо не е наред с една връзка или с партньора ви.

Но някои от нещата, които смятате, че са сигнали, които би трябвало да ви държат нащрек, всъщност може да са признаци на емоционално благополучие. И мъжът до вас може да бъде напълно подходящ за гадже или съпруг.

Представяме ви 5 черти на отдадените мъже, които в началото може да изглеждат като неособено популярни качества.

1. Той е привързан към майка си
Докато някои мъже създават нездравословни привързаности към майките си, много пъти връзката между майка и син е красива.
Когато срещнах един от бившите си партньори, майка му беше в хоспис. Той ходеше да я посещава всеки петък и неделя вечер. Когато научих за това, вярвах, че той винаги ще избере нея пред мен.

Притесненията ми обаче бяха напълно неоснователни. Приятелят ми беше изключително близък с майка си, но връзката им беше много здрава. Посещението в петък вечер обикновено включваше джин с тоник, а в неделя вечеряхме. Искрено ми харесваше да прекарвам време с нея.

Ако вашият потенциален приятел има близки отношения с майка си, не спирайте да си повтаряте, че начинът, по който мъжът се отнася към майка си, отразява как се отнася към романтичните си партньори.

2. Той не е прекалено амбициозен
Това не е непременно червен флаг. Защото това означава, че партньорът ви живее в момента. Вместо да се обсебва от това какво следва, той се фокусира върху тук и сега. Така че, въпреки че може да се наслаждава на работата си, тя не е единственият му фокус. По-скоро той има други хобита, които го удовлетворяват.

Да бъдеш с някого, който иска да живее живота си точно сега, а не да е качен непрекъснато на колелото на хамстера - винаги да се стреми да бъде по-успешен и да прави повече пари - е прекрасно нещо.

3. Не е бил в много връзки
С всяка връзка и всяка раздяла научавате нещо. Научавате какво искате и от какво имате нужда в едни романтични отношения. Научавате се как да преценявате какво някой друг иска и от какво има нужда. Научавате как да преодолеете разбито сърце и кои са най-продуктивните начини за това.

Може също така да не научите абсолютно нищо и да ставате все по-горчиви с течение на годините. И въпреки че може да изглежда малко подозрително, ако вашият приятел или потенциален партньор няма много „опит" във връзки, това изобщо не е червен флаг.

Мъжете, които не са преживели събитието, наречено разбито сърце, те влизат в нови връзки с отворено сърце. Всяка нова фаза от връзката ги изпълва с удивление.

4. Той се пуска по течението
Ако сте от типа хора, които винаги искат да са наясно къде отиват и какво ги очаква. Ако планирате всичко предварително, правите планове за извънредни ситуации и се стресирате, ако плановете се провалят, то незнанието за това какво следва, е наистина трудно за вас.

Когато си намерил партньор, който обича да се носи по течението, това просто прави живота по-лесен.
Той демонстрира всеки ден, че не е нужно да контролирате всичко, за да сте щастливи. И това е невероятно облекчение.

5. Той те харесва твърде много
Всички сме били там - след като сме срещнали някого, който изглежда ни харесва много повече, отколкото ние него. И много от нас са си тръгвали от такива отношения.

Но ако имате някого, който ви гледа с любов, който търпи всичките ви щуротии, който е готов наистина да ви изслуша, който не изчезва само за да се върне няколко дни по-късно с извинения, който не ви оставя настрани от плановете си, дръжте този човек наоколо.

Мъж, който е мил, не е червен флаг! Може да изглежда, че би било скучно и не е предизвикателство, но истината е, че ако имате някого, който ви обича много, не го отблъсквайте. Опитайте да отворите сърцето си за някого, който може да е различен от хората, с които сте излизали преди.

В повечето връзки винаги има един човек, който обича другия повече. И тази динамика често може да се обърне. Ако имате някого, който ви харесва повече, не бягайте. Може палачнката да се обърне в не много далечното бъдеще.
Така че рискувайте. Опитайте да бъдете с мил мъж. Може да сте много щастливи, че сте го направили.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X