Напишете дума/думи за търсене

4 стъпки до сбъдването на мечта

Стъпка 1: Вълшебната думичка е „благодаря”. Ако се радвате на живота във всичките му проявления, ще получавате още повече приятни събития. Но за да тръгнете от някъде, просто благодарете на живота, че го имате.

Стъпка 2: Поискайте. Не се стеснявайте да искате всичко, което пожелае сърцето ви. Не се страхувайте, че няма да го получите. Не позволявайте на някого да ви откаже, да ви обезсърчи, да ви накара да паднете духом. Дръжте в съзнанието си идеята, че само вие творите живота си и отговорността за това, което ви се случва, е само ваша.

Стъпка 3: Зарадвайте се. Почувствайте се така, все едно вече имате това, което искате. Отначало може й да ви бъде трудно, но когато установите, че механизмът работи, бързо ще свикнете. И ще се научите да получавате радост и удовлетворение от живота.

Стъпка 4: Тренирайте постоянно. Планирайте предварително да получавате щастие и радост дори от най-дребните неща – и ще видите, как те ще ви радват реално в живота ви. Например, сутрин си кажете, че възнамерявате денят ви да е прекрасен, но уточнете по какъв начин: например, какво трябва да свършите благополучно, с кого да се видите и т.н. Вечер преди лягане се настройте, че ще спите спокойно и ще си починете. Изобщо – научете се предварително да се настройвате на щастлив вълна, за да получите щастието в действителност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X