Напишете дума/думи за търсене

Беатриз: Познавам на кафе само на онези, които сами искат да си помогнат

Казвала съм на много хора, които отдавна търсят работа, че скоро ще започнат нещо ново, защото го виждам в кафето. И след това са ми се обаждали щастливи. Тяхното щастие е най-голямата награда за мен. Но е важно да се знае, че

при мен идват хора, които искат сами да си помогнат.

Ако желаят аз да им кажа какво да правят, не се получава. Всеки човек има право на избор и никой не бива да му го отнема. Освен това днес може да мислим по един начин, а след един ден така да се променят обстоятелствата, че мисленето ни да се промени и то да повлияе на решението ни.

Какво виждате по отношение на любовта?

Виждам потенциала за отношенията между партньорите. Има случаи, в които нещата между тях няма да вървят занапред. Да, те могат да продължат с години да се мъчат, но един ден пак да се стигне до раздяла. Но съм виждала чашки, които показват прекрасни отношения. Все пак никога не казвам: „Ти ще се разделиш с твоя партньор”. Всеки сам узрява за такова решение. Понякога то е част от пътя на израстване в живота.

Кои са символите, които обикновено виждате?

Обикновено в чашата се появяват символи свързани с нашата народопсихология - костенурка, кон, куче, мечка. Мечката се появява рядко. Тя показва сериозно заболяване. Кучето символизира добър приятел. Но пак е важно къде е поставено. Конят показва, че човекът се е заел с упорита работа, която изкарва на яве добродетелите му.

Ако се появи лъв, това означава, че човекът, който е изпил кафето е силен, можещ, знаещ. Той е способен да обучи другите, да се погрижи за тях, но всичко зависи от това къде е поставен – на работното място, сред приятелите, у дома. Когато видя костенурка зная, че става въпрос за сигурност. Тя обикновено показва бавно и сигурно постигане на целта, но пак зависи къде, с кого. Ако се появи охлювче – отново се върви към целта бавно и сигурно, но на охлювчето по можеш да му счупиш черупката, отколкото на костенурката.

Има ли карма и предопределеност според вас?

Всеки човек има карма, в смисъл, че идваме на тази Земя, за да свършим и изпитаме определени неща и най-вече, за да се научим да бъдем щастливи и задоволени според своите нужди. Ние може да променим кармата си, защото имаме право на избор – да я употребим ли, да постъпим ли за най-добрия за нас начин или не, да поемем ли отговорността за живота си или да я оставим на другите. За много хора е трудно да разберат защо са дошли на тази Земя. На мен ми трябваха години, за да открия своето призвание, но се случи.

---------------------

„Сама си дадох името Беатриз. Тъй като се занивама с нумерология, стигнах до извода, че името дадено ми от родителите не ми помага, а ми пречи. Казвам се Петя. Написах буквите подходящи за моето има и гледайки листчето това бе името което ми изникна в съзнанието. Затова е със „З” и то много ми помага. Всичко ми се случва по-леко.”

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X