Напишете дума/думи за търсене

Незаменими помощници за перфектен маникюр

Идеалните нокти съвсем не се постигат единствено с качествен лак. Той е изключително важен, но е само един от ключовите фактори.

Заздравител за нокти

За да имаме хубав маникюр, преди всичко е необходимо да имаме хубави нокти. А в много случаи заради силни препарати, резки смени в температурата или непълноценно хранене, ноктите ни стават меки, лесно чупливи и лющещи се. Затова преди всичко имаме нужда от заздравител. Повечето от продуктите съдържат специални съставки, които за няколко седмици възвръщат плътността на нокътната плочка. Различните марки се прилагат по различна схема, която зависи и от степента на изтъняване на ноктите. Повечето варианти обаче могат да се използват и като база, което е голям плюс.

Мултифункционална пила

Красивата форма е от основно значение, затова заложете на качествена пила. Най-добрите варианти са тези с повече от една повърхност, които дават възможност за оформяне в детайли. Другият вариант е да имате няколко различни пили – една по-грапава и една по-фина. А най-големите професионалисти дори използват по три или повече пили – една основна, една за ръбчетата и една за плочката. Най-добре изберете пила с различни повърхности. С нея ще може да придадете идеална форма на ноктите бързо и лесно.

Писалка лакочистител

Това е невероятно практично приспособление. Изключително полезно е за тези, които нямат точна ръка и често излизат с лака извън плочката. Писателката лакочистител много лесно и бързо заличава всяка линия извън очертания и ни помага дори и да не сме професионалисти в нанасянето на лака, това да не си личи. Писалките са много тънки, така че позволяват да изтриете всякакви несъвършенства по кожата около ноктите, без да развалите самия лак. Освен това повечето модели, могат да бъдат отново зареждани с лакочистител.

Шаблони за маникюр

Тези аксесоари за маникюр дават невероятна възможност за разнообразяване на десена, дори и без да посещавате професионален козметичен салон. Съществуват множество варианти, най-практичните са такива като тиксо, които се залепят върху вече изсъхнал лак и върху тях се нанася друг цвят. След това шаблонът се маха и се получава правилна и красива фигура без излизане от очертанията или разливане по плочката. Идеален вариант за хора, които нямат време и точна ръка, за да рисуват сами върху ноктите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X